2777
2789
عنوان

تشک خوشخواب چی بخرم⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 49 پست
طبی هست واسه شما؟ خشک و سفت نیست؟ راضی اید؟

بله طبیه 

نه اصلا خشک نیست. راضیم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر کالایی می خری. باید آدرس کارخونه نوشته باشه. تلفن کارخونه فعال باشه. و تلفن دفتر مرکزی. و فروشگاه ...

ممنون از راهنماییت🌸 

شما میدونی کارخانه رویال کدوم شهره؟ 

میخواستم نمایندگیشو تو شهر خودم پیدا کنم

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

من رویا خریدم از نمایندگی راضیم زست هم خوبه اگر از نمایندگی بخری

چندساله دارید تشک رویا استفاده میکنید؟ طولانی مدت خوابیدن، کمر رو اذیت نمیکنه ؟ 

رویال از چه بابت کیفیتش میگید پایین تر هست؟

رویال رو قیمت کردم یه مدلش 1۰ تومن بود یه مدلش اگر اشتباه نکنم حدود 1۶ تومن...

ممنون از راهنماییت🌸 شما میدونی کارخانه رویال کدوم شهره؟ میخواستم نمایندگیشو تو شهر خودم پیدا کنم

والاه توی گوگل زدم. خیلی مختلف آورد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اما یکیش این بود نمی دونم راسته یا دروغه. اما زنگ بزن. یه مدلش رو بگو بگو خریدی. فنرش بیرون زده. یا زنگ بزن بگو میخوام بدونم کارخونه کجاست چون چند تا سایت دارید. اما در نهایت از رویا یا خوشخواب. یا ویستر بخر. که قطعا کارخونه دارن و گارانتی و اینها. 

بزرگراه ایت الله سعیدی(جاده ساوه) میدان نماز –جاده عباس آباد-خ شهدا پلاک21

-56361010-
آدرس دفتر مرکزی:
یافت اباد شرقی(بازار مبل)-خ شاندیز-پ ۱۷۱
تلفن: ۶۶۲۲۳۳۷۷-66290153

نمیدونم راسته یا دروغه

والاه توی گوگل زدم. خیلی مختلف آورد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اما یکیش این بود نمی دونم راسته یا دروغه. ا ...

ممنون از محبتت عزیزدلم خیلی لطف کردی🤍

ممنون از محبتت عزیزدلم خیلی لطف کردی🤍

خواهش می کنم.

اما توی هر برندی.

تشکهایی تولید میشه که ماهیتش و مواد اولیه اش سفته. 

یه تشکهایی که معروف به مموری هست. خیلی نرمه.

و موقع خواب حالت فرورفتگی داره

قبل از خرید توی فروشگاههای مجاز . تستشون کن. یه چند دقیقه ای دراز بکش. پهلو به پلو شو. می بینی که سفته . نرمه. فنرش فرو میره یا نه. رویه اش پلاستیکه یا نه ؟

حالت هوادهی داره. 

و این که تتوی کاتالوگ بخون. فنر داره؟ نمد داره؟ ابر داره؟ مموری داره؟ چقدر ضمانت داره؟ ضمانت تعویض داره؟ یا ضمنانت تعمیر؟ و اینکه تخت هم باید استاندارد بخری. چون خیلی از تختها چند سانتی کوچیک و بزرگ هستن. مگه اینکه تخت از تولیدی معتبر بخری. و کفی تخت باید یک دست باشه و ام دی اف. نباید مشبک یا از لبه فاصله داشته باشه. چون باعث میشه خیلی زود تشک خراب بشه

اگر هم مستاجری. و دو نفره می خوای بخری. نهایت سایز 2*140 بخر. تختت رو جک دار. که هم توی اتاقهای کوچیک جا بشه. هم زیر تخت مثل کشو و انباری برات باشه.

خواهش می کنم.اما توی هر برندی.تشکهایی تولید میشه که ماهیتش و مواد اولیه اش سفته. یه تشکهایی که معروف ...

واااای من چقدر بی تجربه ام تو خرید این چیزا 😅🙈

خدا خیرت بده عزیزم 

تخت رو پارسال خریدیم عزیزم ، دیگه بودجه نداشتیم برای تشک هزینه کنیم 

واااای من چقدر بی تجربه ام تو خرید این چیزا 😅🙈خدا خیرت بده عزیزم تخت رو پارسال خریدیم عزیزم ، دیگه ...

خواهش می کنم.

من هم بی تجربه بودم. توی شرکتها قسمت فروش کار کردم. تازه فهمیدم شرکت چیه. کارخونه چیه. گارانتی چیه؟ و دیدم اکثرا متاسفانه کلاه بردارن

خواهش می کنم.من هم بی تجربه بودم. توی شرکتها قسمت فروش کار کردم. تازه فهمیدم شرکت چیه. کارخونه چیه. ...

خیلی سخته بخدا بخوای اول زندگی اینهمه هزینه کنی بعد جنس بد هم بهت غالب کنن!