شده کسی با بی رحمی ومدام طعنه بزنه بهتون وکارماشو پس بده ؟!!تعریف کنید.
بنظرمن کارما دروغه
کسی که ازمن چند سال کوچیک تر بود مدام طعنه ازدواج نکردنمو میزد میگفت ترشیده همه همسنات بچه دارن خواهر من بچه داره اون وقت تووهنوزدمجردی فوقش ۲۳سالم بودااا
ولی خدا ازدواج خوب قسمتش کرد
وباعث شد بفهمم کارما دروغه وهرچی بد تر باشی وطعنه وتحقیر کنی کساییو که زورت بهش میرسه موفق تری آخه دیدم با چشم خودم😔
و اینکه بله وجود داره زن دایی من خیلی به من بدی کرد و با دخترش خیلی تو زندگیمون دخالت کردن حتی داییم ارث مامانمو خاله و دایی دیگمو تنهایی خورد تازه طلبکارم بودن زن و شوهر خلاصه خدا انقدر معروفش کرد تو شهرمون انقدر پولدارش کرد یهویی امسال تمام داراییش به طرز باورنکردنی مادر خانومش ازش گرفت دقیقا کاری که با مامانمو خالم کرد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوب مقصر پدرش بوده هرجور بخوای فک کنی که فرق گذاشته نمیدونم اینجور که میگی اگه یجا بودن شاید مادر ن ...
قطعا مقصر پدرش بوده ولی اونم یکارایی کرده دیگ نمیدونم واقعا سخته بچه مریض ان شاالله هیچ وقت کسی اینجوری گرفتار نشه شوهرشم مرده ولی اون دختراش سالم خوشبختن
خوب مقصر پدرش بوده هرجور بخوای فک کنی که فرق گذاشته نمیدونم اینجور که میگی اگه یجا بودن شاید مادر ن ...
ی دوستی داشتم خیلی حسود بودقبلا خیلی بهم ضربه زده بود خودش طلاق گرفته بود بعد ی خاستگارخووب میخاست برامن بیاد یکاری کرد ک طرف مانع شد الان خودش با ی پسر پولدار وخوب ازدواج کرده رو این ادم نمیتونم چشمامو ببندم واقعا دلمو شکسته هی میگم کاش خدا بد سرش بیاره منی ک برای هیچکسی بد نمیخام ..💔