2777
2789

من هم موافقم بالاخره یه جایی عواقب صحبت ها یا کارهایی که باعث شدن دل بشکنه رو پس میدن هم معتقدم هر چی ظالم تر و بدجنس تر خوشبختر 

کلا همه چی تناقض داره

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جاری من بچه نداشت منم نداشتم من ده سال از ازدواجم میگذشت اون دو سال همش میگفت من زود بچه میخوام و فلان خیلی حرفش طعنه نبود ولی رو مخه من بود چون من ده سال بود بچه دار نشده بودم تو حرفاشم همش میگفت پسر من که دنیا بیاد شاهه کسی کاری بکارش نداره خونواده شوهرم جوریه که پسر بیشتر خوشحال میشن من همش میگفتم چه مطمینم هست که پسر دار میشه خذا بده هم بهش دختر میده ادم نباید اینجوری خاطر جمع حرف بزنه….سال بعدش من بچه دار شدم پسر خدا بهم داد، گفتم کارمای خرفاش بود اما سال بهدش اونم حامله شد پسرم بود😂 حالا نمیدونم تاکجاش کارما بود

💜💜💜
2805

کاش اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم کردن به خودشون برگرده جوری که نتونن نفس راحت بکشن و دیگ  نتونن یه سر سوزن در حقمون ظلم کنن

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭

کارما این نیست که دقیقا اون حرفی که به تو زده سرش بیاد ببین مثلا اون یه حرفی زده و تو ده تا دردت گرفته کائنات یه اتفاقی واسش میچینه که اونم ده تا دردش بگیره به همون اندازه که تو از حرفش عذاب کشیدی اونم مطمئن باش از حرف و عمل یکی دیگه عذاب میکشه

بله خواهرشوهرم پز اوضاع مالی خوبشونو میداد و مخصوصا خونه داشتنشونو .ما مستاجریم و اوضاعمون خوب نیست و از همه بدتر یه بچه کوچولوی بیمار داریم چندبار به ما گفت شما هیچی ندارین دلتون به چی خوشه ؟ یه خونه ندارین تو خونه مردم نشستین 

سه سال پیش داشتن میرفتن مسافرت توراه تصادف کردن خودشون افتادن تو دره شوهرو بچه اسیب جدی دیدن خونه رو فروختن خرج دوا درمان و شوهرشم ضایعه نخاعی شده 

چند بار تو این سایت گفتم

چند سال پیش بخاطر یه مشکلی من با دوتا از خواهرشوهرم قهر بودم یروز مادرشوهرم خیلی شاکی بود دستشو آورد سمت من و گفت تو باعث میشی بین خواهروبرادر جدایی بیوفته...و با لحن خیلی بدی می‌گفت و منو مقصر میدونستم...منم که همیشه حتی تا امروز اگه حق باهام باشه نمیتونم از خودم دفاع کنم و گریه کردم و بخدا سپردمش...بجان بچم شاید باور نکنید دو سه روز بعد مادر شوهرم سکته کرد و همون دست تا آخر عمرش بی حرکت کنارش افتاد

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

آره زنعمو و خاله بابام جفتشون وقتی نامزدیمو به هم زدم مدام تیکه و کنایه میزدن بهم خدا گذاشت تو کاسه اشون پسراشون و دختراشون هر دو دو دفعه طلاق گرفتن .دل شکستن بی دلیل تاوان داره خدا میبینه به وقتش دهنشونو سرویس میکنه

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اون ادم ب کتفت بگیر...

من اره کارما دیدم 

خواهر ناتنی مادرم  ک باباشون تنها همون دختر دوس داشت وروسرش میزاشت خیلی مامانم وخواهرشو اذیت میکرد

اخرش پدرشم بااون بد شد ودختره ینی خاله ناتنیم تصمیم گرفت هرجور شده ازدواج کنه وازاون خونه فرارکنه اخرش  ب ناچاربای مرد کرولال ازدواج کردبعدشم بچه اولش عقب مونده بدنیا میاد ی دختر ک همسن منه و عقب موندس ومادرش ناچاره تااخر عمر ازش نگه داری کنه

2810