2777
2789

مقصر خودتی...

مگه ازدواج کردن خیلی کار خاصیه...

توهم باید محکم جوابشو می‌دادیم...

میگفتی من کسی میخانمکه در حد خودم باشه وگرنه چیزی که زیاد پسر...

من دیر ازدواج نکردم شما خیلی ملاکتون پایین دم دستی بود....

و ضمنن زندگیم به شما هیچ ربطی ندارههه

و اینکه بله وجود داره زن دایی من خیلی به من بدی کرد و با دخترش خیلی تو زندگیمون دخالت کردن حتی داییم ارث مامانمو خاله و دایی دیگمو تنهایی خورد تازه طلبکارم بودن زن و شوهر خلاصه خدا انقدر معروفش کرد تو شهرمون انقدر پولدارش کرد یهویی امسال تمام داراییش به طرز باورنکردنی مادر خانومش ازش گرفت دقیقا کاری که با مامانمو خالم کرد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اون ادم ب کتفت بگیر...من اره کارما دیدم خواهر ناتنی مادرم ک باباشون تنها همون دختر دوس داشت وروسرش ...

بیچاره خاله ناتنی شما از اول بدبخت بوده الآنم شما داری ذوق می‌کنی که بدبخته وبچه مریض داره 

بیچاره خاله ناتنی شما از اول بدبخت بوده الآنم شما داری ذوق می‌کنی که بدبخته وبچه مریض داره

نبخداذوق نمیکنم

البته ۳تابچه ی سالم دیگ داره ونوه هم داره 

ولی میگم شاید کارما باشه چون اون مادربزرگ مظلوم منو ک زن اول پدرش بود و بقیه بچه هاشو اذیت میکرد چون پدرش تنها ب اون وبرادر تنیش بها میداد 

منم دیدم واقعا 

اوایل ازدواجم با شوهرم زیاد بحث و جدل داشتیم و بی تجربگی همه متوجه میشدن 

خواهر شوهرم همش میگفت به شوهرم که به زنت دل خوش نکن این آخر طلاق میگیره 

من خیلی ناراحت میشدم چون شوهرمو دوست داشتم

آخر خودش که با شوهرش مثل لیلی و مجنون بودن تو سن ۴۸ 

سالگی طلاق گرفت!!!!!!

نبخداذوق نمیکنم البته ۳تابچه ی سالم دیگ داره ونوه هم داره ولی میگم شاید کارما باشه چون اون مادربزرگ ...

خوب مقصر پدرش بوده هرجور بخوای فک کنی که فرق گذاشته 

نمی‌دونم اینجور که میگی اگه یجا بودن شاید مادر نداشتن برای این بوده 

خوب مقصر پدرش بوده هرجور بخوای فک کنی که فرق گذاشته نمی‌دونم اینجور که میگی اگه یجا بودن شاید مادر ن ...

قطعا مقصر پدرش بوده ولی اونم یکارایی کرده دیگ نمیدونم واقعا سخته بچه مریض ان شاالله هیچ وقت کسی اینجوری گرفتار نشه شوهرشم مرده ولی اون دختراش سالم خوشبختن 

خوب مقصر پدرش بوده هرجور بخوای فک کنی که فرق گذاشته نمی‌دونم اینجور که میگی اگه یجا بودن شاید مادر ن ...

ی دوستی داشتم خیلی حسود بودقبلا خیلی بهم ضربه زده بود خودش طلاق گرفته بود بعد ی خاستگارخووب  میخاست برامن بیاد یکاری کرد ک طرف مانع شد الان خودش با ی پسر پولدار وخوب ازدواج کرده رو این ادم نمیتونم چشمامو ببندم واقعا دلمو شکسته هی میگم کاش خدا بد سرش بیاره منی ک برای هیچکسی بد نمیخام ..💔

2810