2777
2789
عنوان

توروخدا کمک بقایا دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 34 پست
اره منم مث تو لک بود ینی روانیم کرده بود ولی ۱۰ روز بعدش در حد پریود شروع شد و دفع شد بصورت چند لخته

میشه از اول توضیح بدید من از وقتی از بیمارستان اومدم به مدت ۴ روز لکه داشتم الان ۱۰ روزه شده در حد پریودی ۳ روز قبلم‌گفتن بقایا داری 

الان امکانش هست مال من بیاد پایین ؟حتما باید لخته باشه؟غیر از مترژن چیز دیگه ای مصرف کردید؟

بعد از سزارین چه بقایایی هست یعنی؟یعنی بچه تون بدنیا اومده بقایا داربن؟منظور جفت مونده داخل رحم و در ...

والا خودمم نمیدونم دکتری که سزارین کرده بود رفتم گفت اصلا چیزی نیست خودش میفته یه دکتر دیگه رفتم‌گفت بزرگه نمیفته باید کورتاژ کنی  دیوونه شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله چطور

چون منم امپولشو زدم تنبلی شدید گرفتم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

والا خودمم نمیدونم دکتری که سزارین کرده بود رفتم گفت اصلا چیزی نیست خودش میفته یه دکتر دیگه رفتم‌گفت ...

هروقت پریودشدی ودش میفته نگرا نباش

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

چون منم امپولشو زدم تنبلی شدید گرفتم

اره من قرصشو خوردم تنبلی گرفتم 

من فک میکردم بخاطر سقطه نگو این بوده 

البته من الان دوباره باردارم خدارو شکر ولی ۱ سال تنبلی شدید داشتم

اره من قرصشو خوردم تنبلی گرفتم من فک میکردم بخاطر سقطه نگو این بوده البته من الان دوباره باردارم خدا ...

مال منم شدیدعه باقرص وامپولم تخمکام ازادنمیشن میشه بپرسم چطور مادر شدی شکر خدا؟

مال منم شدیدعه باقرص وامپولم تخمکام ازادنمیشن میشه بپرسم چطور مادر شدی شکر خدا؟

اصلاح سبک مرحله اول 

بعدش دارو من البته با کلومیفن اینا تخمک داشتم ولی باز نمیشد تااین ک

عکس رنگی رحم

ازمایشات و چکاپای لازم 

تو ازمایشا فهمیدم تیروییدم یکم کم کار شده یه کوچولو اما همون یه کوچولو رو تنظیمش کردم شدم خیلی تاثیر داره رو تنبلی تخمدان ۳ تا دکتر گفتن دارو نمیخاد یه متخصص غدد بیمارستان شریعتی بهم گفت بخوری بهتره و خوردم

اصلاح سبک مرحله اول بعدش دارو من البته با کلومیفن اینا تخمک داشتم ولی باز نمیشد تااین کعکس رنگی رحما ...

بعد عکس رنگی باردارشدی/من عکس رنگی دادم میگن بازن لوله ام ولی توعکس که خودم میبینم ماده حاجب کاملا تو تخمدان راستم دیده میشه ولی لوله چپم اصلا دیده نمیشه موقع عکس رنگی هم سمت چپم خیلی درد کرد

بعد عکس رنگی باردارشدی/من عکس رنگی دادم میگن بازن لوله ام ولی توعکس که خودم میبینم ماده حاجب کاملا ت ...

خب بده متخصص یه خانمی بام اومده بود دکتر گفتش بااین ک تو جواب عکس رنگی گفته بودن خوبه دکتر قبول نداشت و با دیدن خود عکس گفت بسته اس یکیش و باید لاپارسکوپی کنی

خب بده متخصص یه خانمی بام اومده بود دکتر گفتش بااین ک تو جواب عکس رنگی گفته بودن خوبه دکتر قبول نداش ...

بردم گفت شاید گرفتگی خفیف داشتی بازش کردن برات

ایشالا زایمانت خوب باشه ببین برای بدنت کدوم خوبه طبق تشخیص دکتر... طبیعی اپیدورال هم میشه انجام داد ...

دکترم گفته طبیعی توکل بخدا.

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون