اتفاقا همین دیروز با مامانم درست کردیم
دستور مامانم اینجوریه
بادمجون ها رو میشوره با پوست مکعبی درشت خرد میکنه تو قابلمه میریزه تا جایی که روشون رو بپوشونه سرکه میریزه یه تیکه نبات هم میندازه میزاره رو گاز
میزاره بجوشه تا نرم بشن
سیر و هم خردِ خرد میکنه،چون ما دوست نداریم زیر دندون بیاد
هویج ها رو پوست میگیره درسته میزاره با اب بجوشن تا یکم نرم بشن از بادمجون ها باید بیشتر بجوشن
بعد که موادش حاضر شد بادمجون هارو جدا هویچ هارو جدا ساطوری میکنه بعد قاطیشون میکنه،سیر هم میزنه،سیاهدونه هم میزنه با نمک،فلفل تند هم ساطوری میکنه میزنه توشون میریزه تو شیشه ها درشو محکم میکنه
اگه وقتی میریزی تو شیشه احساس کردی سرکه ش کمه یکم اضافه میکنی،همین!