2777
2789

ایا مدت زمان طرح نیروی انسانی هم شامل گرفتن بیمه بیکاری میشه ؟

من دوسال سابقه بیمه دارم برای طرحم 

الان میخام یه جا بیمه ازاد بپردازم شش ماه

بعد بگم منو اخراج کردن 

برم بیمه بیکاری بگیرم! 

میشه؟ 

اونجا بهت نامه ترک‌کار‌میدن؟؟ 

اگه تو اون طرح نیرو انسانی که میگی بیمه تامین بودی که سرجمع سابقه ات از یک‌سال بیشتر باشه میشه حدودا هفت تومن تا شش ماه ولی ارزش نداره و کار درستیم نیست 

اونجا بهت نامه ترک‌کار‌میدن؟؟ اگه تو اون طرح نیرو انسانی که میگی بیمه تامین بودی که سرجمع سابقه ات ا ...

اره اونجایی ک میخام بیمه بپردازم اشناس 

اصلا نمیخام سرکار هم برم 

طرح هم ۲۲ماه پرداختم 

اینجای جدید ک میگم میخام بپردازم اگه تا یکسال بدم

که سابقه بیمه م میشه سه سال؟ 

بعد نمیدونید بیمه ازاد چقدره؟

شش ماه چرا؟

یجا خوندم از ۲۵ماه ببعد ۱۸ماه بیمه بیکاری بهت تعلق میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونجا بهت نامه ترک‌کار‌میدن؟؟ اگه تو اون طرح نیرو انسانی که میگی بیمه تامین بودی که سرجمع سابقه ات ا ...

بعد میگن وقتی بیمه بیکاری میگیری از سابقه کارت چیزی کم نمیشه 

فقط در طول دوران خدمت فقط یکبار میتونی بیمه بیکاری بگیری

اره اونجایی ک میخام بیمه بپردازم اشناس اصلا نمیخام سرکار هم برم طرح هم ۲۲ماه پرداختم اینجای جدید ک م ...

خیلی فاکتورا عست که اهمیت داره مثلا شرایط تاهل ، راجع به بیمه آزاد هم ۱۸ در‌صدش بدون دفترچه اش یک و دویسته حدودا. در ضمن اینجوریم‌نیست شما بری بیمه رو بگیری و تمام از روزی که تایید بشه تا ماه اخر‌حواسمون بهت هست 😁

خیلی فاکتورا عست که اهمیت داره مثلا شرایط تاهل ، راجع به بیمه آزاد هم ۱۸ در‌صدش بدون دفترچه اش یک و ...

فقط یه سوال دیگه 

سابقه بیمه اخرین باری ک رد کردی حساب میشه؟ مثلا من اون دوسالی ک میگم سال ۹۶بود 

الان نمیتونم یکسال بدم وصل اون بشه 

که سابقه بیمه م بشه سه سال؟؟

فقط یه سوال دیگه سابقه بیمه اخرین باری ک رد کردی حساب میشه؟ مثلا من اون دوسالی ک میگم سال ۹۶بود الان ...

ببین من واحد بیمه شدگان نیستم و این سوال‌خیلی تخصصیه بهتره زنگ بزنی تامین اجتماعی و از واحد بیمه شدگان سوالتو بپرسی