2777
2789
عنوان

از گناه کردن خسته ام😔

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 27 پست

این که دلت میخواد توبه کنی خیلی خوبه😍خدا توابین رو خیلی دوست داره فقط کافیه عمیقا از خدا طلب بخشش کنی و قول بدی تکرار نمیکنی...

اگه هم حق الناس به گردنت داری حلالیت بطلبی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکی از بنده های بد خدام تک ب تک گناهامم قبول کردمو و انتظار بخشش چیکار کنم؟؟

منم تو شرایط خودتم کلی پشت سر دوستم غیبت و تهمت زدم الانم دنبال جبرانم

در انتظار دریافت بسته معجزه ۱۹/۰۴/۱۴۰۳
این که دلت میخواد توبه کنی خیلی خوبه😍خدا توابین رو خیلی دوست داره فقط کافیه عمیقا از خدا طلب بخشش ک ...

ممنون از امیدی ک بهم دادین🌺

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
واااا چرا طرف نا امید میکنی اخه

تو فک کن یکی یه بدی ای بهت کرده که روح و روان و زندگیتو به هم ریخته،بعد بره بگه خدایا ببخش دیگه تکرار نمیکنم،خدا هم بگه باشه فرزندم بخشیده شدی،تکلیف تویی که بهت ظلم شده چی میشه این وسط؟

الان منظورم اسی نیست،اون کلی پرسید منم کلی جواب دادم

تو فک کن یکی یه بدی ای بهت کرده که روح و روان و زندگیتو به هم ریخته،بعد بره بگه خدایا ببخش دیگه تکرا ...

گلی جان خدا میگه از رحمت من نا امید نباش 

کسی که پشیمونه و کاری کرده و ب طرف دسترسی نداره یا حتی داره اما میدونه طرف کوتاه نمیاد 

این بخش رو از دفتر مراجع پرسیدند دوستان 

گفتند استغفار کنه برای طرف صدقه بده رد مظالم بده دعادکنه و نماز بخونه و ثوابش تقدیم طرف کنه حالا هر کار خیری 

اون دنیا بالاخره خدا هم رحمتش شامل حالت میکنه و کاری میکنه طرف ببخشه 

اما اینکه کلا نا امید باشی از لطف و رحمت خدا و اونو کوچک بشماری که نمیتونه طرف راضی کنه کفر هست 

کل حرفم اینکه توبه کردی از رحمتش نا امید نباش 

فعلا امضا ندارم
گلی جان خدا میگه از رحمت من نا امید نباش کسی که پشیمونه و کاری کرده و ب طرف دسترسی نداره یا حتی داره ...

نظرتون محترمه

ولی منه بنده اگه کسی درحقم کاری کنه که نتونم ببخشم،اگه خدا بخواد ببخشه به عدالتش شک میکنم🤷

نظرتون محترمهولی منه بنده اگه کسی درحقم کاری کنه که نتونم ببخشم،اگه خدا بخواد ببخشه به عدالتش شک میک ...

تعریفت از عدالت شاید با من فرق داره 

توصیه میکنم کتاب سفر روح و سرنوشت روح مایکل نیوتن بخون

فعلا امضا ندارم