2777
2789

سلام خانوما صبح تون بخیر 

دختر من یک سال ۸ ماهشه 

تو این مدت بالای ۱۰ بار بردم دکتر برا گوشش 

ولی همچنان گوش درده واقعا بریدم😔

دکتر خوب می‌شناسید بگید

موقع حمام گوشش سشوار بکش .اگه خوابیده شیر میدی گوشش چرک میکنه. 

والا دکترا فقط چرک خشک کن میدن دکتر طب اسلامی شماره دارم اگه میخوای بدم

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه عفونت نداره گوشش سرما زده. هروقت درد داشت حوله گرم کن بذار روی گوشش. شب هم موقع خواب حتما کلاه ب ...

پشت پرده گوشش عفونت میکنه 

عفونت داخلیه که هر سری با باد خوردن به گوشش و سرما رسیدن 

عفونت عود میکنه😔

نمیدونم واقعا چیکار کنم

به خدا انقد خسته م

2805
موقع حمام گوشش سشوار بکش .اگه خوابیده شیر میدی گوشش چرک میکنه. والا دکترا فقط چرک خشک کن میدن دکتر ط ...

از ترس گوشش از شروع زمستون تا حالا حموم نبردمش 

شیر خودمو نمیخوره شیر گاوی میدم بهش 

طفلکم انقد چرک خشکل های قوی خورده که ضعیف مونده

۱۲ روز بستری بود به خاطر گوشش

پشت پرده گوشش عفونت میکنه عفونت داخلیه که هر سری با باد خوردن به گوشش و سرما رسیدن عفونت عود میکنه😔 ...

خب به هیچ عنوان اجازه نده باد سرد برسه به گوشش. همیشه کلاه سرش کن. یا اگه اذیته هدبند براش بگیر که حداقل گوشاشو باد نزنه. شب هم که میخواد بخوابه اطراف گوشاشو با روغن چرب کن. روغن بنفشه پایه کنجد بگیر براش بزن. چند ماه رعایت کنی بهتر میشه. 

از ترس گوشش از شروع زمستون تا حالا حموم نبردمش شیر خودمو نمیخوره شیر گاوی میدم بهش طفلکم انقد چرک خش ...

الهی عزیز دلم خدا حفظش کنه❤

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
خب به هیچ عنوان اجازه نده باد سرد برسه به گوشش. همیشه کلاه سرش کن. یا اگه اذیته هدبند براش بگیر که ح ...

یه بار به اطراف گوشش ویکس کودک زدم

صب از شدت تب خشک شده بود لب دهنش 

همیشه کلاه سرشه 

واقعا بریدم همه چیو هم رعایت میکنم ولی بازم با گوش درد های طولانی مدت رو ب رو میشم

همین سری آخر ۴۵روز تمام من بهش دارو میدادم😔

میشه شماره شو بدید؟دکتر کودکانه؟

نه گوش و حلق بینی،دکتر ارین فرشاد بزن تو نت شمارش هست دیر نوبت میده تماس بگیر نوبت بگیر 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت