2777
2789

سلام مادرا 

این بحث تعویض شیرخشک رو جدی بگیرید

حلما جون ما ۶ ماهش تموم شده بود اما ما هنوز نان۱ می‌دادیم 

میدونستیم کافی نیست و قرار بود عوض کنیم اما ۴ قوطی نان ۱ داشتیم مورد توجه خانومایی ک هر سری تعداد بیشتر میگیرن 

بچه هم غلت زدن یادگرفته بود 

همش غلت میزد انرژی از دست میداد

دیدم موهاش داره می‌ریزه  

موهای پشت سرش ضعیف و حالت وز داشت

توجه نکردم گفتم موهاش داره می‌ریزه ک در بیاد 

درحالی ک بچه از ابتدای تولد تا 6 ماهگی ریزش مو داره بعدش در میاد 

ن اینکه تو 6 ماهگی تازه شروع ب ریزش کنه.

شیر بچه رو عوض کردیم نان 2 خریذیم 

دیدم موهای بچه پر پشت شد..وزی موهای پشت سرش کم شد

بچه رو بردیم مرکز بهداشت برای کنترل وزن و واکسن6 ماهگی

دیدیم بچه 1 کیلو کم دارن 

تازه اونموقه متوجه شدیم ریزش مو یا لاغر شدن بچه بخاطر شیر بوده 

خیلی ناراحتم 

همش خودمو مقصر می‌دونم 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

وزنش کمه 

غذای کمکی هم شروع کردیم اونم نمیخوره همش تف می‌کنه یا حالت تهوع میگیره 

دیگه بدتر میشه 

بنظرتون چیکار کنم زودتر ب غذا خوردن عادت کنه

هرچی میدم تف میکنه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه منم ۱۱ ماهه س غذا رو درست نمیخوره

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
عزیزم🥰غصه نخور خداروشکر ک خوبه حالا وزنشم برمیگرده، بیشترم میشه

همش احساس بی عرضگی دارم😞😞😞😞😞

خدا رو شکر که زود متوجه شدین. بی تجربگیه دیگه خودتو سرزنش نکن پیش میاد.از کی غذا دادن رو شروع کردی؟

دوهفته است شروع کردم 

من انقدر هوس کردم شیر خشک بخرم و خالی خالی بخورم ولی چاق کننده اساگه شیر خشکی دارید که خراب نشده ولی ...

اره خیلی خوشمزه است 

ی قوطی مونده 

همینکارو میکنم

ممنون

همش احساس بی عرضگی دارم😞😞😞😞😞

نه باباااا این حرفا چیه، خب پیش میاد دیگه 

از تو شکم مادرمون که بچه داری نکردیم  ک بلد باشیم

الانم ک الحمدالله خوبه 

غیر جبران نبوده یا از قصدی  ک 

غذاهاشو کامل میکس کن و حالت روان داشته باشه ..از.لعاب برنج شروع کن بده شاید غذاهای ساده رو بهتر بخو ...

فرنی و حریره بادوم میخوره اونم بزور 

اما خب خوشحالم ک حداقل تف نمیکنه

نه باباااا این حرفا چیه، خب پیش میاد دیگه از تو شکم مادرمون که بچه داری نکردیم ک بلد باشیمالانم ک ا ...

ممنون از دلگرمی ک بهم میدی❤️

وزنش چطوره ؟

وزنش خوبه 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
2810