2777
2789

بعد تولد نی نی، چه حسی داشتید وقتی بچه تونو یکی بغل می کرد و بافاصله نه زیاد ازتون دور میشد؟ کی خوب شدین؟

با خانواده همسرتون چه طوری بودید وقتی بچه رو می گرفتن بغل می کردن؟

فقط کافیه فکر نکنی تو تنها کسی هستی که بچه زاییدی و بچت تنها نوزاد روی زمینه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

اصلا همچینی حسی رو نداشتم 

مگه من فقط بچه بدنیا اوردم!؟

اطرافیان ب غیر از ناز و نوازش کاری ب نوزاد ندارن ‌

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
سر بچه اولم خیلیییییی اینجوری بودم اصلا حسم و بروز نمی‌دادم، ولی الان ک گفتی کااااملا درکت میکنم

جدی؟ من همش حس می کنم میخوان اذیتش کنن

مثلا می‌دونن قلفلکیه یک سره قلقلکش میذن خب بابا گناه داره🤦🤦

یا میدونن خوابش میاد نمیارن پیش من بخوابونمش

یا وقتی گشنه است. نمیدونم می خوب میشم😅😅

اصلا همچینی حسی رو نداشتم مگه من فقط بچه بدنیا اوردم!؟اطرافیان ب غیر از ناز و نوازش کاری ب نوزاد ندا ...

آخه میفهمم اذیت میشه

خوابش بیاد باهاش بازی می کنن، گشنه باشه هم همینطور 

خو اون طفلکم گناه داره🤦

آخه میفهمم اذیت میشهخوابش بیاد باهاش بازی می کنن، گشنه باشه هم همینطور خو اون طفلکم گناه داره🤦

بله درست میگی .گاها دارم خابش میکنم مثلا میان بغلش میکنن .بچه خاب زده میشه .یه مثلا خابه ب زور بیدار ش میکنن .

اون لحظه چنان عصبانی میشم .ولی خودمو کنترل میکنم .به حال اوناهم از روی دوست داشتن این کارو میکنن

مطمن باش اگه یه بار ب بچت کم محلی کنن اینقد ناراحت میشی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
بله درست میگی .گاها دارم خابش میکنم مثلا میان بغلش میکنن .بچه خاب زده میشه .یه مثلا خابه ب زور بیدار ...

یله درست میگید. ممنونم

میدونید من درون گرام شاید به خاطر همونه

کلا خیلی اهل تو جمع رفتن نیستم. با یه عده ی محدودی خیلی حال می کنم.