2777
2789
عنوان

علت گریه نوزاد پسر وقت ادرار

79 بازدید | 11 پست

بچه ها پسرم 35روزش هست 

متوجه شدم چند ثانیه قبل اینکه جیش کنه جیغ میزنه درد میکشه تا اینکه ادرار میاد و آروم میگیزه 

یکشنبه نوبت اورولوژی داریم 

همه بهم امیدواری میدن با ختنه حل میشه 

ولی دیگه امشب بچه ام داره هلاک میشه منم باهاش دیگه توان ندارم 

شما تجربه ای دارین؟؟؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عنوز ختنه نکردید؟

بهم گفتن بزار حداقل چهل روزش بشه منم صبر کرده بودم ولی دیگه متوجه شدم اینجوریه یکشنبه اگه خدا بخواد باید انجام بدم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
ان شاء الله با ختنه خوب میشن یه صدقه ای براش بذار که کمتر اذیت بشه تا به سلامتی ختنه اش کنی

امروز بچه ام رو بردم زیارت امام زاده شب و روزم دعا هست نمیدونم چه غلطی کنم 

امروز بچه ام رو بردم زیارت امام زاده شب و روزم دعا هست نمیدونم چه غلطی کنم

ناراحت نباش همون دعا براش بخون مخصوصا حمد بخون بهش فوت کن، صدقه براش بده تا به سلامتی ختنه اش کنی 

مشکلی نیست، نگران نباش

حق داری مادر طاقت نداره ببینه بچه اش درد میبره ولی درست میشه ان شاءالله 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
ناراحت نباش همون دعا براش بخون مخصوصا حمد بخون بهش فوت کن، صدقه براش بده تا به سلامتی ختنه اش کنی مش ...

دستت درد نکنه عزیزم ممنونم التماس دعا دارم 

باید ختنه بشه.... سر دودولشو تمیز کن ی سفید سفیدای هست ب زبون محلی ما میگن سوزنک ک راعث میشه بچه موق ...

خدا کنه خوب بشه 

اصلا دیگه حالی ندارم 

خوب میشه

چقدر نوزاد داشتن سخته تو این 1ماه 1سال پیر شدیم مخصوصا منو مامانم 

دیگه نمیکشم بخدا