2777
2789
عنوان

بزارید باباهاتون براتون شوهر انتخاب کنن😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 31 پست
راست میگی بخدا همون کج و کوله هایی که بابام میگفت بهتر از شوهر چشم ابرو مشکی که خودم انتخاب کردم چقد ...

منم خیلی با بابام جنگیدم 

ولی بابام زورش بیشتر بود و حرف اون شد 

الان میفهمم که چقدر عاقل بود 

چرا ترس

زندگی ابجیمو دیدم

البته اوایل ازدواجشو

اون پروسه عقد و اینا

اطرافیان

کلا کمتر کسی دیدم دونفر باهم رفیق باشن در کنار زن و شوهر بودن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم خیلی با بابام جنگیدم ولی بابام زورش بیشتر بود و حرف اون شد الان میفهمم که چقدر عاقل بود

من سلیطه بودم حتی رو بابام دست بلند کردم 🖤

اونم‌عوضش حمایتش ازم دریغ کرد انگار از اون روز براش مردم

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
زندگی ابجیمو دیدمالبته اوایل ازدواجشواون پروسه عقد و اینااطرافیانکلا کمتر کسی دیدم دونفر باهم رفیق ب ...

پس بیا تو فامیل های ما بگرد 

هممه رفیق 😅

عاشق ازدواج میشی 

من سلیطه بودم حتی رو بابام دست بلند کردم 🖤اونم‌عوضش حمایتش ازم دریغ کرد انگار از اون روز براش مردم

ای وای 

بعدش عذرخواهی کردی؟الان رابطه ات با بابات چطوره

پس بیا تو فامیل های ما بگرد هممه رفیق 😅عاشق ازدواج میشی

چ عالی😍

ما دقیقا نقطه مقابل شماییم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ای وای بعدش عذرخواهی کردی؟الان رابطه ات با بابات چطوره

نه سال‌های سال با هم سردیم 

بعد این همه سال پارسال بچم من با دمپایی میزد حین باز یگقت آهای بچه دختر من نزن یه جوری شدم بغض کردم اگه بدونی 

نه سال‌های سال با هم سردیم بعد این همه سال پارسال بچم من با دمپایی میزد حین باز یگقت آهای بچه دختر م ...

سرد نشو باهاش 

غرورتو بزار کنار برو دستشو ببوس بگو بابا غلط کردم بچه بودم نفهمیدم گریه کن بفهمه پشیمونی 

دنیا دوروزه بخدا ارزش نداره 

سرد نشو باهاش غرورتو بزار کنار برو دستشو ببوس بگو بابا غلط کردم بچه بودم نفهمیدم گریه کن بفهمه پشیمو ...

نمیتونم من نوجوان بودم لج وردم هیجانی رفتار کردم اون که بزرگ بود باید مردی میکرد اصرار نمیکرد همش ۱۶ سالم بود سه سال تو خونه اش بودم بعد از اون حتی جلوش جرات آب خوردنم نداشتم از دستش فرار کردم ازدواج کردم 

بیخیال اونم از من بدتر بود 

ولی باید درکم‌میکرد حالا اون پسره نه یکی دیگه درکل سنم کم بود

خوشبخت بشی عزیزم چرا مخالفت کرد؟

مرسی دورت بگردم❤

سنم کم بود و وضع مالی همسرم تو اون دوره معمولی بود 

کفاف یه زندگی معمولی رو میداد ولی پدرم معتقد بودن باید با هم سطح خودمون ازدواج کنم از لحاظ مالی و این حرفش رو ب کرسی نشوند.

تا وقتی همسرم یه زندگی ایده آل برای خودش نساخت مخالفت پدرم هم پا برجا بود 😅

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
2810