2777
2789
عنوان

ترخدا قسم بیاید داخل خواهش میکنم

99 بازدید | 10 پست

دختری که باباش از اول عمرش اعتیاد داشته به مامانش هیچ محبتی نمی‌کرده و هیچ شغلی نداشته فقط لوازمای خونه رو می‌فروخته تا پول موادش دربیاد مامان فرشتش تبدیل شد به یه آدم بد و خیانت کار 

دخترشو تو کلاس ششم صی.غه یه پیرمرد کرد بخاطر پول و اون دختر از خونه فرار کرد بیرون بلافاصله تا پیرمرد بهش دست نزنه

اون دختر از ۱۴سالگی شروع کرد به کار کردن تا الان که ۱۸سالشه

باش اعتیاد و گزاشت کنار و شغل خوبی داره الان و آدم خوبی شده ولی مادرش اون آدم خوب نیست:)بابای اون دختر هیچ وقت نزدیک مادرش نشد و هیچ محبتی نکرد بهش

اون دختر شکست خورد شکست عشقی ولی خودشو جمع و جور کرد خیلی خوش خندست همه دوسش دارن

شما چه فکری راجعش میکنید

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

قرار نیس فکری کنم اونم بنده خدا لیاقت خوشبختی دارخ 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرار نیس فکری کنم اونم بنده خدا لیاقت خوشبختی دارخ

کن حالم اصلا خوب نیست دارم دیوونه میشم به همه شک دارم از خودم حالم بهم میخوره سه ساعته آهنگ گزاشتم رو اسپیکر داره پلی میشه و زار میزنم خستم خدایا خستم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

هیچ کس توی قبر کس دیگه نمیزارن‌

گناه هیچ کس هم به گردن دیگری نیست 

آدمها خودشون باعث موفقیت و یا بدبختی خودشون میشن

انسانها هیچ تفاوتی باهم ندارن فقط طرز فکر و کردار و شخصیتشون اونهارو از هم متمایز میکنه 

وقتی کسی درک درستی از جامعه و زندگی داشته باشه 

خود طرفو و شخصیت و رفتارشو میبینه 

اونو با خانواده و چیزهای دیگه مقایسه نمیکنه

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی