2777
2789
عنوان

نگاه نکردن نوزاد سه ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 39 پست
انشالا چیزی نیست گلم ولی خدایی نکرده اوتیسم به این زودی مشخص نمیشه که بالاس ۱۸ ماه میگن تازه ممکنه م ...

بردم دکتر بخدا بردم  هم چشم پزشک هم مغز و اعصاب دیگه چکارکنم تروخدا دعاهاتونو از بچم دریغ نکنیم شب و روزم گریس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بردم دکتر بخدا بردم هم چشم پزشک هم مغز و اعصاب دیگه چکارکنم تروخدا دعاهاتونو از بچم دریغ نکنیم شب و ...

گلم خب اگه دکتر گفته مشکلی نیست خودتو الکی اذیت نکن ،انشالا به حق علی بچت سالمه سالمه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
میخنده قان و قون میکنه ولی نگاه نمیکنه اصلااااا

منم عمرمو سر پسرم حروم کردم

الان چهارسال و نیمه س عالیه

برو تاپبکامو ببین تو کودکی با نشانه های اوتبسم🤦هیچیش نیس نگران نباش

دارم داغون میشم از فکر و خیال

حق داری واقعا،ولی بازم پیگیر شو یه دکتر دیگه ببر نی نی رو الان سرچ کردم کلی چیزای دیگه گفته مثلا خجالتی ،ارتباط نتونسته بگیره با یه عالمه چیزای دیگه

منم عمرمو سر پسرم حروم کردمالان چهارسال و نیمه س عالیهبرو تاپبکامو ببین تو کودکی با نشانه های اوتبسم ...

چطوری بود؟؟نوزادیش ارتباط چشمی داشت؟؟؟آخه چرا بچم از همین نوزادی نباید نگام کنه دی خدا مرا با مک اینکارو کردی که من هیچ لذتی از این بچه تبرن 

عزیزم منم مثل تو بودم اینا نشونه افسردگی بعد از زایمان اونموقع هنوز اتیسم مد نشده بود وگرنه دیوونه میشدم یادمه شیش ماهش بود بهش میگفتم کدوم زرده اشاره می‌کرد به قرمز من گریه میکردم این کوررنگی داره 

الان خیلی سخت تر شده به خدا دارن مامانارو دق میدن 

من چندتا سوال ازت پرسیدم جواب بده

چشم پطشک گفت چشماش سالمه آره نگاه میکنه دنبال میکنه فقط صورت کسیو نگاه نمیکنه

خب توجه ش با وسیله های دیگه جلب میشه دقت میکنه به اون وسیله یا نه بشکن بزنی براش به دستت نکاه میکنه یانه

دیگه اینو خودم دارم میبینم نگاه نمیکنه چطوری بزارم پای افسردگی

سوالامو جواب بده 

تو خونه چند نفرید؟تلوزیون و صداهای دیگه چقد تو خونه روشنه؟چجوری باهاش حرف میزنی ؟تکرار میکنه صداهایی که درمیاری؟لبخند میزنه بهت؟

خب توجه ش با وسیله های دیگه جلب میشه دقت میکنه به اون وسیله یا نه بشکن بزنی براش به دستت نکاه میکنه ...

به دست نگاه میکنه به صورت و چشمام نگاه نمیکنه منم صورتمو میبرم جلوش نگاهشو میدزده 

2810