2777
2789
عنوان

نگاه نکردن نوزاد سه ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 39 پست
سوالامو جواب بده تو خونه چند نفرید؟تلوزیون و صداهای دیگه چقد تو خونه روشنه؟چجوری باهاش حرف میزنی ؟تک ...

من و پسر دیگم 

باهاش حرف میزنم مثلا سقف نگاه میکنه میخنده انگار صدامو میشنوه میخنده 

قان و قون میکنه 

سوالامو جواب بده تو خونه چند نفرید؟تلوزیون و صداهای دیگه چقد تو خونه روشنه؟چجوری باهاش حرف میزنی ؟تک ...

من صدا درمیارم اونم صدا درمیاره 

پسر دیگم تلویزیون نگاه میکنه ولی این پسرمو طوری میزارم که چشمش به تلویزیون نخوره فقط صداهارو میشنوا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من و پسر دیگم باهاش حرف میزنم مثلا سقف نگاه میکنه میخنده انگار صدامو میشنوه میخنده قان و قون میکنه

تلوزیون و آهنگ اصلا براش نذار... یه مدت تلاش کن تا نگاه کنه بهت تو دنباله چشمش برو با لبخند نگاهش کن

واکسن زدید گریه کرد؟ وقتی خوابه انگشتتو میذاری تو مشتش مشتشو محکم میکنه؟

تلوزیون و آهنگ اصلا براش نذار... یه مدت تلاش کن تا نگاه کنه بهت تو دنباله چشمش برو با لبخند نگاهش کن ...

تو خواب انگشتمو امتحان نکردم ولی تو بیداری انگشتمو میگیره

واکسن دوماهگی نیست هنوز نزدم

جایی که نگاه میکنه میرم سریع نگاهش. میدزده 

2805
من صدا درمیارم اونم صدا درمیاره پسر دیگم تلویزیون نگاه میکنه ولی این پسرمو طوری میزارم که چشمش به تل ...

صدا هم نباید بشنوه چون تمرکزش میره رو صدا ببرش تو اتاق وقتی تی وی روشنه باهاش صحبت کن 

چطوری بود؟؟نوزادیش ارتباط چشمی داشت؟؟؟آخه چرا بچم از همین نوزادی نباید نگام کنه دی خدا مرا با مک این ...

من نگاهشو اصلا یادم نیس دقت نمیکردم فقط یادمه دوماهش بود بقیه بچه ها باهاشون حرف میزدی میخندیدن این انگار ن انگار بقیه بچه ها میگفتی اقو تکرار میکردن این هیچی

تو خواب انگشتمو امتحان نکردم ولی تو بیداری انگشتمو میگیرهواکسن دوماهگی نیست هنوز نزدمجایی که نگاه می ...

فرق نداره تو بیداری هم اگر انگشتتو موقع شیر خوردن میگیره خوبه 

اصلا صرف اینکه نگاه نمیکنه نمیشه گفت مشکلیه مطمئنم خودت پسره اولتو یادت نمیاد چطوری بوده تو سه ماهگی الان حساس شدی چون خیلی جو بد شده