2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا یه لحظه میایین در مورد جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لکه رو با اسپری پاک کننده و یک تکه ابر میتونی پاک کنیالبته دقت کن ببین لک چی هستدر مورد نخ کش هم بگو ...

روش کاور داره ولی میترسم باز کنه نگاه کنه

خب که چی مثلا ؟!«»
کامل آمیزش کردم آخه کاملا تمیزه بعدم روش کاور انداختم فقط یکم نخ کش داره

خب اشکال نداره ولش کن پس ایشالله بعد نو و بهتر شو میخری عزیزم ایشالله خوشبخت بشی ❤❤

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
روش کاور داره ولی میترسم باز کنه نگاه کنه

نه بابا چرا بره نگاه کنه اخه

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
اره شوهر من نگاه مبکنه

جدی نمیدونستم...

حالا هر چی باشه چ فرقی داره ....

حالا من گفتم زنم ی قاشقم بیاره برام خیلی ارزشمنده 

جهیزیه چیه اخه اینقدر بهش گیر بدی ...

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
جدی نمیدونستم...حالا هر چی باشه چ فرقی داره ....حالا من گفتم زنم ی قاشقم بیاره برام خیلی ارزشمنده جه ...

ببخشید میتونم یه سوال بپرسم ازتون؟

درطوفان زندگی باخدابودن،بهتر از ناخدا بودن است.اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنمون صلوات بفرست 🌹🌹
نه اسی جان نگران نباش شوهرت که نمیاد زیر روتختیو نگاه کنه بازم مبخوای رو تشک یه ملافه ی کش دار بخر ب ...

خیلی نگرانم گلم میترسم ولی اره باید از اونا بخرم بندازم روش خوب میشه فقط فردا صبح زود میخواد بره خونه من نمیتونم بخرم همون لحظه آبان کاور داره روش

خب که چی مثلا ؟!«»