2777
2789
عنوان

با سرنگ میشه حا م له شد آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 4546 بازدید | 134 پست
نه کارمم راحت نیست ولی انگار اصلا تحمل درد جسمی رو ندارم

خوب بچه دار نشو اگر دوست نداری کاری ک نمیخای رو نکن من مجرد بودم طرز فکر شمارو داشتم اما متاهل ک شدم نظرم عوضشد کلا 

ولی شما اگر نمیخای بچدار نشو بچه دوروز دیگ احساس خلا نکنه ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این اشتباه رو نکن بچه عروسک نیست که بخوای خلا های زندگیتو با آوردن اون پر کنی بچه سراسر مسئولیت داره وتا زمانی که زنده هستی درقبال سرنوشتش مسئولی شوهرت نمیخواد توهم فعلا نباید بخوای مگه این که نظرش وعوض کنی 

اسی بعله میشه.    فقط تا رابطتتون تمام شد  سریع با یه سرنگ دراز مخصوصا توو روز های   تخمک گذاری    بریز داخل و  اگه میتونی پاهاتو تا نیم ساعت بالا بگیر  

اسپرم اونجور سرعتی نداره که دو دقیقه ای خودش به تخمک برسونه اسپرم 5 روز توو بدن زن زنده میمونه تا بلخره با تایم آزاد شدن تخمک روبه رو شه و بچه شه  

توو  کاندوم در بسته و دمای مناسب تا 2 روز زنده میمونه 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
چند ساله پیش شنیدم طرف اب همسرش رو پتو ریخته با قاشق ریخته داخل خودش بچشون پشمالو شده

یعنی دهنت  

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم
میشه گذاشت تو فریزر؟😂

اره میشه  اونجوری اسپرم فریز میشه هر وقت خواستی استفده کنی در بیار یخش باز شه    

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
وای خدای من چ جالب نمیدونستم😁😁😁😁😁😁😂😂😂😂😂😂😂😂

تا اطلاعاتی دیگر بدرود

چند سال پیش هم یکی به روش شما خواست باردار بشه  و چقدر تایپیک میزد براش . بعدش گفت به این روش باردار نشده. تایپیکش یه حالت فان داشت البته ازدواج کرده بودن مثلاً شوهره دیده بودم و می‌خندید بهش و ... 

الان اسمش یادم نمیاد .شاید قدیمی‌های سایت یادشون باشه 

اسی به نظرم این راه حل درست نیست

با شوهرت صحبت کن خونه اجاره کنه برید سر خونه زندگیتون

مگه نمیگی شرایط مالی شو داره این همه آدم توی خونه اجاره ای زندکی میکنن 

سه سال زمان زیادیه معمولا خانواده دختر نمیذارن دخترشون اینقدر توی عقد بمونه و کلا اشتباهه

تو حق طبیعیته که میخوای از بلاتکلیفی دربیای و بری سر خونه زندگیت و نیاز نیست دست به کارای عجیب و غریب بزنی فقط با شوهرت جدی صحبت کن و بگو این شرایط دیگه مناسب نیست  

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این کار شما خیلی اشتباه اگه همسرت میخواست زندگیتون رو شروع کنین خودش راه حل پیدامیکرد یا میرفت خونه اجاره میکرد یا خانواده اش رو مجبور میکرد بهتون خونه بدن.اگه الان باردار بشی هر روز بهت سرکوفت میزنه که هول بودی نزاشتی عروست کنیم.اگه این کارم راه حلش بود شوهرت خودش اقدام میکرد که باردار بشی.در ضمن زندگی کردن تو خانواده ای که نخوانت هر روزش عذاب و تحقیره.باید هر روز به خاطر اونا با شوهرت دعوا کنی.آدم تا زندگی متاهلی رو تجربه نکنه این چیزا براش بی معنی میگه من که نمیخوام با اونا زندگی کنم ولی حداقل ماهی یه بار که همو میبینن یه چیزی میگن آدم تا یه سال باید حرص بخوره

ببین عزیزم شاید با سرنگ و سوراخ کردن ک اندوم بشه باردار شی

ولی عزت و حرمت خودت و خونوادت شکسته میشه شماهنوز عقدی چراباید همچین کاری بکنی خودتو و خونوادت رو توی دردسر بندازی

فرضا که از این آقا باردارهم شدی  اگ خونواده شوهرت سرلج افتاده باشن که بیشتر از این قضیه سواستفاده میکنن تا اذیتت کنن

این کارو نکن که پشیمون میشی درست عقد زیاد سخته ولی الان تو فامیل ما طرف ۴،۵سال عقد تا شرایط درست بشه تعدادشون کم نیست شماهم تحمل کن تا بری خونه خودت

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40