2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم عشق اولم فراموش کنم

263 بازدید | 26 پست

شوهرم رو با همه بد اخلاقیهاش خیلی دوست دارم ولی قبلاً عاشق یکی بودم همش گوشه ذهنم هست چی کار کنم 

کسی هست مثل من باشه ؟ یه آهنگ گوش میدم ذهنم میره سمت اون چرا نمیتونم یاد شوهرم بیفتم 

آهنگ گوش میدم شوهرم می‌فهمه ذهنم میره سمت یکی دیگه برای همین خیلی بدش میاد 

یعنی بهش فک میکنم حس خوبی پیدا می کنم مثل اعتیاد شده می‌خوام ترک کنم نمیتونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم چندین و چند سال اینطوری بودم روز و شبم شده بود طرف 

رفتم گشتم پیداش کردم 

دیدم تو رابطه اس 

چقدم طرفو دوست داره و رابطشون عمیقه. 

اصلا طرف ب یاد من نبود و همین شد ک منم فراموشش کردم 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
عشق اول هیچوقت فراموش نمیشه، ۱۷ ساله دارم میسوزم 😭😭😭

از بس ساده ای

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
منم چندین و چند سال اینطوری بودم روز و شبم شده بود طرف رفتم گشتم پیداش کردم دیدم تو رابطه اس چقدم طر ...

واقعا !!

حالا من همش میگم شاید اونم به من فکر می‌کنه که من نمیتونم فراموشش کنم آخه به قولی میگن دل به دل را داره 

منم متاهلم گاهی بدون هیچ دلیلی حتی بدون اینکه بهش فکر کنم میومد ب خابم💔

وای منم وقتی میومد تو خوابم انقد تو خواب حال خوبی داشتم 

اوایل که خیلی تو خوابم میومد الآنم گاهی میاد 

چرا بهش نرسیدی ؟

2810