2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم عشق اولم فراموش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 26 پست
واقعا !!حالا من همش میگم شاید اونم به من فکر می‌کنه که من نمیتونم فراموشش کنم آخه به قولی میگن دل به ...

چرت میگن 

به خدا من آهنگ گوش میدادم ب یادش بودم از تو کوچکشون رد میشدم قلبم میومد دهنم که یه وقت ببینمش، یعنی هلاکش بودم 

ولی اون داشت راحت زندگیشو می‌کرد عاشق یه دختر دیگه شده بود و می‌خواست باهاش ازدواج کنه رابطشون خیلی عمیق بود 

اصلا به یاد من نبود 

الانم شماره ی منو داره،، ولی تو بگو به من زنگ میزنه یا پیام میده؟؟؟ 

اصلا و ابدا 

ما عشق اول هم بودیم 

ولی اون چسبیده به حال و زندگی جدید 

که البته کار درستی میکنه 

منم از فکرش دراومد و دیگه بهش حسی ندارم

تو هم اون آدم رو الکی داری تو فکرت بزرگ میکنی مثل کاری ک من میکردم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا چی شد بهش نرسیدی ؟

من خودم بهم زدم از رو بچگی 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
مجردم ،اولین بار که عاشق شدم ۱۲ ساله م بود هر کاری کردم هر راهی رفتم نتونستم فراموشش کنم نشد که نشد ...

چه عجیب. من که واقعا بعد اومدن همسرم فهمیدم هر حسی به هرکی قبل اون داشتم یه احساس بچگانه و کاذب بوده.

منم اسی دارم میترکمم قلبمم انگار همش اون و صدا میزنه

اشکال نداره عشق دردشم قشنگه ،خوبه که تو این دنیا عشق تجربه کردیم ولی چند سال دیگه دردش کمتر میشه 

قبلاً من مثل ابر بهاری گریه میکردم الان اونجوری نیستم فقط تو ذهنمه یادش میفتم 

وای منم وقتی میومد تو خوابم انقد تو خواب حال خوبی داشتم اوایل که خیلی تو خوابم میومد الآنم گاهی میاد ...

من هروقت از شوهرم ناراحت بودم میومد تو خابم و دقیقا همون حس عاشقی رو توو خواب داشتیم💔

من از ۱۲ سالگی عاشقش بودم تا ۱۸ سالگی

از ۱۵ سالگیم قایمکی دوست بودیم چت میکردیم من میدونستم رسیدنمون بهم غیر ممکنه از طرف خانوادم ، کات کردم باهاش ولی اون ب خواهرم داداشم گفته بود ک منو میخاد

چرت میگن به خدا من آهنگ گوش میدادم ب یادش بودم از تو کوچکشون رد میشدم قلبم میومد دهنم که یه وقت ببین ...

میدونی من وقتی بهش فکر میکنم حس خوبی پیدا میکنم برای همین مثل اعتیاد نمیتونم ترکش کنم می‌دونم که ازدواج کرده و خیلی خوشبخته 

من هروقت از شوهرم ناراحت بودم میومد تو خابم و دقیقا همون حس عاشقی رو توو خواب داشتیم💔من از ۱۲ سالگی ...

وای منم هر موقع با شوهرم قهر باشم یا میاد به خوابم یا بیشتر بهش فکر میکنم ، حالا چرا خانوادت نذاشتن؟