میشه راهنماییم کنین؟؟ نمی دونم چه رشته ای برم، امسال نهمم ولی هنوز تصمیم نگرفتم. چه رشته ای آینده داره؟ به هنر علاقه دارم ولی می ترسم آینده ای نداشته باشه ،
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الان من هرچی پسر باعرضه ی سن کم دیدم که دستش به دهنش میرسه رفته بوده فنی حرفه ای برق و مکانیک و اینطور چیزا
برا دخترا هم بنظرم خیلی خوبه اگه رشته ای بری که مهارتای بدرد بخور یادت بدن
خیلی رشته های متنوعی هم هس
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
انسانی خوشم نمیاد ولی بابام و مامانم میگن نمیتونی بریتجربی انسانی برو
نمیدونم چیکار کنم؟😳
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
دوستان من الان برم دنبال علاقم یا دنبال رشته ای که پول توشه؟🫠البته اون رشته ای که علاقه دارم نمی دو ...
میتونی بری ارایشگری بخونی؟
یا خیاطی برو اونام مثل طراحین ولی بازار کارشون کمه
<<…کارماآدرسهمتونودارهمراقبرفتارهاتونباشید…>> من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همهیهروزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤