2777
2789
عنوان

چند درصد پوستم بهترشده(علامت سوال) 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 34 پست
واقعا نیاسینامید بالانس رو منم دوسش داشتم برعکس اینکه خیلیا میگفتن بی تاثیره و مثل ابه! واقعا بیواکو ...

نیاسینامید واقعا عالی بودددد برام کل منافذو بست بعداز استفاده ازش دیگه ی جوشم نزدم 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
من از الانزا و رژا میگیرم اکثراباسلام هم بعضی غرفه هاش خوبه سالیسیلیک اسید اولا از بیواکوا زدم ی مدت ...

👌🏻👌🏻👌🏻

منم از روزا و الانزا و خانومی و ... ایرانیهارو میخرم

ضدافتاب بنظر من خیلی مهمه، من یدوره ای فراوون میزدم بعلاوه ابرسان فراوون پوست اینه شده بود فقط با همین دوتا و شوینده

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

👌🏻👌🏻👌🏻منم از روزا و الانزا و خانومی و ... ایرانیهارو میخرمضدافتاب بنظر من خیلی مهمه، من یدوره ...

من زیاد تو افتاب بیرون نمیرم

توخونه بزنم بنظرت؟ 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
من زیاد تو افتاب بیرون نمیرمتوخونه بزنم بنظرت؟

معمولا میگن اگر خونه ب حدی نورگیره ک درطول روز احتیاجی ب روشن کردن لامپ نیست، پس ضدافتاب لازمه

ما پنجره های خونمون زیاد و بزرگه و ضدافتاب میزنم حتما. 

روزی دوبار، اولی رو پاک میکنم با دستمال، دوباره میزنم... 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
2805
معمولا میگن اگر خونه ب حدی نورگیره ک درطول روز احتیاجی ب روشن کردن لامپ نیست، پس ضدافتاب لازمهما پنج ...

ن ما زیاد خونه اونجوری نیست ک نور مستقیم افتاب باشه