2777
2789

من پسرم این مدلی هست که مثلا الان می‌خوابه 20 دقیقه بعد یا شاید خیلی کمتر بیدار میشه یه شیر در حد کم میخوره یه کم غر میزنه دوباره می‌خوابه 

من به همین خاطر تا صبح بیدارم خوابش سفت و عمیق نمیشه 35روزش هست کی درست میشه بنظرتون کم آوردم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اصلش اینه هردوسه ساعت یبار شیربدی فک کنم خودتون اینجوری عادتش دادین اگر بیدارشد به یه طریق دیگه بخوابونش نه با شیردادن سعی کن این عادت روازسرش بپرونی وگرنه خیلی سخت میشه البته اول چک کن ببین شیرت واقعا سیرش میکنه وزن گیریش خوبه این امکان هم هست که شیرتون کم باشه وسیرنمیشه 

اگه وزن گیریش خوبه مشکلی نیست‌. اوایل همین جوری ان. دو سه ماهگی خوب میشه. پسر منم الان ۳ونیم ماهشه تا دوماهگی عین بیمارای قطع نخاعی رو تخت افتاده بودم بی وقفه بهش شیر میدادم‌. بعدش خوب شد.

شب که بیدار میشه بیشتر از ترس و تنهاییه تا گرسنگی سرشب سیرش کن و بخوابون هر وقت بیدارشد قبل اینکه گریه کنه خیلی آروم باهاش حرف بزن اسمشو صدا کن اگه نخوابید آروم نوازشش کن  سعی کن فورا بهش شیر ندی اینطوری یواش یواش فاصله شیر خوردنش بیشتر میشه و حتی میتونی با ام ام ام کردن بدون اینکه بیدارشی آرومش کنی و تقریبا دو ماهگی به ۵ ساعت خواب برسونی     بچه های من هر دو ۲ ماهگی ۵ ساعت خواب داشتن و خیلی زود رسیدن به ۸ ساعت  دکترم میگفت چون ماهی یک تا یک ونیم وزن میگیرن بزار بخوابن     منم تنبل و عاشق خواب شب 

عزیزم شاید شیرت غلیظ نیس سیرش نمیکنه کمکی نمیدی؟

شیر خشک میخوره عزیزم 

خوب میخوره خدا را شکر هر وفت حس کنم گشنه هست میدم 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
وزنش خوبه ؟جیش پی پی داره؟ خوبه تعدادش

حالا ختنه هم در پیش داریم 

متوجه شدیم فقط گریه هاش بخاطر کولیک نیست بلکه موقع ادرار کردن هم خیلی عذاب میکشه 

گفتن باید اورولوژی ببینه اگه گرفتگی داره باز بشه اگر نه که فقط ختنه بشه 

فقط خدا کنه دلیل بی قراری ها همین باسه و خوب بشه 

شب که بیدار میشه بیشتر از ترس و تنهاییه تا گرسنگی سرشب سیرش کن و بخوابون هر وقت بیدارشد قبل اینکه گر ...

عزیزم من تجربه اولم هست میشه راهنماییم کنی؟ مثلا ساعت 10 60 تا شیر بدم بخوابونم خوبه؟ 

اگه وزن گیریش خوبه مشکلی نیست‌. اوایل همین جوری ان. دو سه ماهگی خوب میشه. پسر منم الان ۳ونیم ماهشه ت ...

بهداشت گفت خداروشکر وزن گیری خوبه و روی نمودار سبز هست 

پسر شما هم کولیک داشت؟ خوب شد؟ ختنه کردی 

بهداشت گفت خداروشکر وزن گیری خوبه و روی نمودار سبز هست پسر شما هم کولیک داشت؟ خوب شد؟ ختنه کردی

خدا رو شکر

نه کولیکی نبود. ۲ونیم ماهش بود ختنه کردم. راحت و بی دردسر خوب شد. فقط یکی دو ساعت بعد ختنه گریه شدیدی کرد بعدش دیگه مشکلی نداشتیم. ۱۰ روزه هم بخیه ها جوش خورد و نخاش افتاد.