2777
2789

هم اتاقیام خیلی پشت سرم حرف میزنن حس بدی گرفتم قایمکی هم کاری نکرد جلو همه نشون میده که از من خوشش میاد حتی نذاشت دو روز بگذره 🤦🏼‍♀️ اون خیلی سعی کرد به من نزدیک بشه من هیچی نگفتم الان حس میکنم شاید پسر خوبی نباشه هول باشه میترسم اسمش بره رو‌من تو دانشگاه خیلی پر رویه حس میکنم خیلیا حرف ما رو میزنن برا اونم بد شد نباید جلو همه اینقد خل و چل بازی درمیاورد چیکار کنم این موضوع بین بچه ها  فراموش بشه ؟  پسره دانشجویه آینده ای نداره میترسم بره دنبالم بگه با منه چون حس میکنم رفته به پسرا گفته اینجوری بگه که دیگه کسی نیاد سمتم 🤦🏼‍♀️

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره از همین اولش اینجوری میکنه دوس نداره سوژه دانشگاه بشیم

ببین اصلا رو نده بهشا تا اخرر دانشگاه دیگه اسمش روت میمونه..

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش
بعضی پسرا هم دیوونن به خدا مثل آدم بیا جلو حرفتو بزن یا آره میگه یا نه ، این ادا رفتارا یعنی چی

اره بخدا پسر بدی نیست ولی اینکه  مسهور بشیم ما دوتا خیلی بده الان زیاد ماجرا بالا نیومده ولی میترسم ادامه دار بشه چون بچه ها کاملا منتظر همچین چیزین 

ببین اصلا رو نده بهشا تا اخرر دانشگاه دیگه اسمش روت میمونه..

بدترش اینه  دانشگاه تقریبا شهر خودمونه بعدا همکارم میشم با بچه ها چون آزاده و همشهری زیاد دارم 

2810