2777
2789
عنوان

بعد از به دنیا اومدن بچم زندگیم خراب شد😞

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 19 پست
اصلا مشکل جدی ای ندارید به عنوان کسی که بااین نوشته قسمتی از گلایه هاتو دیدم باید دیدگاهتو فقط عوض ک ...

عزمزم شاکر هستم اما دارم عذاب میکشم نمیتونم ببینم اینطوری دارم افسرده میشم هیچ کاری هم نمیتونم بکنم

میدونستی مرداهم افسردگی پس از زایمان میگیرن؟؟؟؟!!!!!

اره شنیدم اما بدبختی من اینه که وقتی زایمان کردم به جای اینکه همه به من توجه کنن شوهرم دور ورداشت به جون بچم کمتر از گل بهش نمیگم نمیدونم چه مرگشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افسردگی بعد از زایمان عوض شدن شرایط هر دوتون رو تغییر داده فقط زمان میخواد تا هر چیزی درست بشه زود ب ...

من اصلا بچه نخواستم این ۸ماه هم به زور صبر کرد میدونستم اینطوری میشه از طرفی من هنوز آماده نبودم ولی خودش خواست با اولین اقدام هم باردار شدم

من اصلا بچه نخواستم این ۸ماه هم به زور صبر کرد میدونستم اینطوری میشه از طرفی من هنوز آماده نبودم ولی ...

یکم بچه بزرگ‌تر بشه 

خودت آروم‌تر بشی مشکل بهم ریختگی هورمون هات حل بشن شوهرت هم عادت بکنه به این شرایط اوضاع بهتر میشه 

فقط مواظب باش دوباره باردار نشی 

2805
یکم بچه بزرگ‌تر بشه خودت آروم‌تر بشی مشکل بهم ریختگی هورمون هات حل بشن شوهرت هم عادت بکنه به این شرا ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه خدا منو بکشه اگه دوباره بخوام باردار بشم