2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 104 پست
به نظرم زود نرو بذار ۷هفته من خ زود رفتم ۶هفته بهم گفتن رشدش کمه سقط کن و کردم الان خ پشیمونم کاش صب ...

ای وای عزیزم آره بهتره تا ۸ و ۹ هفته وایسه آدم

اللهم عجل لولیک الفرج 

بستگی بخودت داره من ک اولین بار ساعت ۱۲ شب رفتم سونو اصلا نمیتونستم جلو خودمو بگیرم تا هفته ۷😂😂😂

منم دوست دارم زودتر برم فقط میترسم

اللهم عجل لولیک الفرج 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل اون اصلا نرفته بودی سونو؟!

نه عزیزم نیاز نیست من کلا صبوری کردم با اینکه خیلی دلم میخواست زودتر برم، اما ۶-۷ روز از موعد پریودم گذشته بود بیبی چک زدم، بعد دو سه روز بعدش رفتم آزمایش دادم جوابش خیلی دیر آماده شد دیگه گریم گرفت با اینکه مطمئن بودم باردارم اما میخواستم خیالم راحت بشه بچه م سالمه، اما بازم صبوری کردم ۸ هفته و ۴ روز رفتم سونو گاهی وقتا یکم صبوری کنی بهتره اینجوری بهت استرس وارد نمیشه، آزمایش کامل بده چکاپ هر چی نیازه بعد با جواب سونو ببر نشون دکتر بده 

منم دوست دارم زودتر برم فقط میترسم

نترس بابا چیزی نیست خیالت راحت میشه ازشون نظر نخواه ک خوبه یا بد فقط اونچه ک میبیننو عکس بگیره و بنویسه بت بده.

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بتات چنده؟

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

من ۴ هفته و ۵ روز اولین بار رفتم سونو ساکو دیدم ۵ هفته و ۳ روز فتال پل و کیسه زرده رو دیدم۶ هفته و ۵ ...

چقدر سونو رفتی دختر

من تا الان فقد دوتا رفتم

قلب ان تی

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۴ هفته و ۵ روز اولین بار رفتم سونو ساکو دیدم ۵ هفته و ۳ روز فتال پل و کیسه زرده رو دیدم۶ هفته و ۵ ...

عریزم تو رفتی سونوگرافی یا خود دکتر سونو کرد؟بعد تاریخت با تاریخ پریود یکی بود؟

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀
چقدر سونو رفتی دخترمن تا الان فقد دوتا رفتمقلب ان تی

اره دیگه نمیرم تا ان تی من دکترم تو اتاقش سونو داره هرسری رفتم وسوسه شدم😂😂 دیگه ب شوهرم گفتم نزار برم

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810