2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 104 پست

به نظرم زود نرو بذار ۷هفته من خ زود رفتم ۶هفته بهم گفتن رشدش کمه سقط کن و کردم الان خ پشیمونم کاش صبر میکردم. یه سوال من سه شب پیش اقدام کردم فرداش خ کمردرد و پهلو درد گرفتم از تخمدانم درد گرفت میکشید به پهلوی راستم بعد دیروز خوب بودم دیشب دوباره اقدام کردم ولی الان اصلا درد ندارم طبیعیه؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم 😍😍😍میگم زود نرم سونو

حالا میخوای یه هفته صبر کن گلم 

داخل سونو نزده برات؟ من سر دخترم 5هفته زده بود قلب تشکیل شده برای اطلاع دقیق تر هفته دیگه باید میرفتم سونو

وای از اون روز که بفهمم کنج دلم خونه کردی ......میشه برام بااون دل های پاکتون دعا کنید خدا یه نی نی سالم بهم بده🙏💋💋

تا اونموقع نیازی نیست برم سونو چ دکتر ؟!

نه هیچ نیازی نیست اگرم الان بری برات مینویسه میگه حداقل ۷ هفته برو 

مامان ۲ تاپسر شیطون و یه دختر دسته گل خدا جونم مرسی بابت هدیه های قشنگت 💚💚💚 
من ۴ هفته و ۵ روز اولین بار رفتم سونو ساکو دیدم ۵ هفته و ۳ روز فتال پل و کیسه زرده رو دیدم۶ هفته و ۵ ...

ای جااااانمممم نیازی هست منم برم یا وایسم یهو همون ۷ هفته ب بعد برم

اللهم عجل لولیک الفرج 

میشه ۳ هفته دیگه دلم طاقت نمیاره از طرفی هم میگم زودتر برم هم فایده نداره

فقط یه خورده صبر میخواد خیلی زود میگذره در عوضش خیالت راحته.من دکترم خودش تاریخ میده دقیق همون وقت میرم 

ای جااااانمممم نیازی هست منم برم یا وایسم یهو همون ۷ هفته ب بعد برم

بستگی بخودت داره من ک اولین بار ساعت ۱۲ شب رفتم سونو اصلا نمیتونستم جلو خودمو بگیرم تا هفته ۷😂😂😂

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم زود نرو بذار ۷هفته من خ زود رفتم ۶هفته بهم گفتن رشدش کمه سقط کن و کردم الان خ پشیمونم کاش صب ...

اره اون که درد داشتی روز دقیق تخمک گذاریت بوده

اللهم عجل لولیک الفرج 

حالا میخوای یه هفته صبر کن گلم داخل سونو نزده برات؟ من سر دخترم 5هفته زده بود قلب تشکیل شده برای اطل ...

اصلا نرفتم سونو طبق برنامه گهواره که گفته ۴ هفته و ۴ روز میگم

اللهم عجل لولیک الفرج 

2810