اخه چه میفهمه ببرمش روانشناس هنوز سه سالش هم نشده حرف حالیش نیست که
نه نه. دکتر به شما کمک میکنه درست رفتار کنید و کنترلش کنید. نگران نباشید.خواهرزاده من یه مدت اینجوری بود. شلوارای کلفت پاش میکردن سریع بلندش میکردن اسباب بازی میدادن الان خوب شده. اون ۲ سالش بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیزی ک من شنیدم این بود ک منتظر نشو ک ببینی اون کار رو میکنه بعد بخوای حواسش رو پرت کنی.
دکتره میگفت برای کل تایم بچه ات برنامه بچین مثلا این تایم فلان بازی بعد نقاشی بعد خوراکی بعد کارتون بعد پارک اینجوری از سرش میافته
چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
چیزی ک من شنیدم این بود ک منتظر نشو ک ببینی اون کار رو میکنه بعد بخوای حواسش رو پرت کنی.دکتره میگفت ...
اخه نمیشه که فقط اون نیست که من کل تایمم و اختصاص بدم به اون اونیکی بچم مدرسه میره مجبورم به اون هم وقت بزارم این دایم انجام میده نمیدونم ۲۴ساعته حواسم بهش باشه که
۷,۸ماهه آزمایش عفونت اینا دادم اصلا مشکلی نداشت اوایل فقط میخوابید رو زمین پاهاشو سفت میکرد آلان دستاشو میبره جلوش یا خودشو به تخت ومبل میماله یعنی داره پیشرفت میکنن😭دختر بزرگمم کنجکاو شده