2777
2789
عنوان

تجربه شما از خودارضایی کودکان

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 73 پست
اره دیروز دختر خاله خاش اینجا بودن هرچی میگفتن بیا بازی کنیم ولی اون انجام میداد خدایا داغونم

عزیزم خیلی سخته درکت میکنم خیلی شدید شده بنظرم یماه کلا زندگیتو بزار رو این کار از قبل دایمااااا دسشو بند کن 

ببین به رنگ انگشتی و گِل اینا دسشو بند کن ک کثیف باشه نتونه بجای بزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجام میده بخدا تو نت هم نگاه کن بچه ها خودارضایی میکنن قشنگ عرق می‌کنه ویجوری میشه

چی میگی؟مگه میشه آخه خواهر؟نمیتونم باور کنم 

توروخدا ببر دکتر.ای بابااا .ناراحت شدم عزیزم .نمیدونم چی بگم

ازدواج کردی این کارو ترک کردی؟

بچگیام خیلی وحشتناک زیاد بود

بزرگتر شدم یکم کمتر شد ازدواج کردم هم بود الان دیگه فقط بعد رابطه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
یعنی تو رابطه باهمسرت لذت نمیبری خودت باید این کارو بکنی؟

اونجوری ک فکر میکنی نیست ور رفتن و دست زدن ب اندام جنسی نیست نمیشه توضیحش داد

بدمم میاد بیشتر توضیح بدم.فقط مراقب بچه هاتون باشین

بچه ی کوچیک هم میفهمه لذت رو

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
بردم به دکتر گفتم گفت چیز عادیه بین بچه ها خیلی زیاده اگه دیدی تو جمع انجام میده یا زیادتر میشه حالا ...

خوب پس نگران نباش. الکی دارو ندیا. سریع بلندش کن. باهاش بازی کن. کم کم میفته از سرش. نباید اصلا تنهاش بذاری یه مدت

شده پوشک ببین موقت