2777
2789
عنوان

دختر خالم خیلی خوشگله از بچگی

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 33 پست

بستگی داره کجای شرکت نفت مشغول به کار باشه جدیدا هر کی اونجا کار میکنه بهش میگن شرکت نفتی 

استارتر مهندس شرکت نفت بوده؟

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین میفهمم حست را و درک میکنم اما چه میشه کرد ....

به حاش تو هم تلاش کن و خودتو بالا بکش از لحاظ مهارتی شغلی و حتی ادامه تحصیل بده 

سخته ولی خب چه میشه کرد....

بعد هم شاهنامه آخرش خوشه...

2805

من همسرم شرکت نفتی 

درسته پول خیلی عالیه و ضروریه ولی اخلاق واقعا واقعا واقعا خیلی مهم تره تازه دو هفته هستن دو هفته نیستن شرایط جالبی نیست

فکر نکن چیز خاصیه

به افتخار خودم که  حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘

ازدواج دائم اگه جور دیگه نشد ، ازدواج دائم با معرفی مجازی هست (کانال های ازدواج دائم تلگرام ، ایتا ، روبیکا و.. گوگل سرچ کنید میاره ) مثل هر ازدواجی ممکنه موفق باشه بستگی داره ، می تونید یه آیدی فیک بسازید و خودتون ، خودتونو معرفی کنید بگید دوستشم ، جور دیگه صحبت کنید صداتونو تغییربدین اگه ویس دادین ، بعد که همه چی اوکی شد و اینو هیچوقت به کسی نگید که خودتون بودین

تا مطمئن نشدین غریبه اس مشخصات واضح ندین یه وقت آشنا نباشه یه وقت فامیل و همسایه بدونه شمایی نیاد یا فکر کنه نقشه بوده براتون بد بشه  اینجور ازدواج ها هفت پشت غریبه باشه خوبه

راجب عکس هم بگید عکس بفرسته ولی شما عکس نفرستید بگید سر فرصت ویدیوکال بگیره ببینه شمارو  

راجب خواسته هاتون از قبل صحبت کنید

اگه اوکی بود خواستید حضوری آشنا بشید

به خانواده بگید دوستم منو معرفی کرده میگه مشخصاتش ایناس ، گفته اگه رضایت دارین ، قرار بذاریم جلسه اول با خانواده ها بریم بیرون آشنا بشیم یا اگه رضایت دارن بیایم خونتون آشنا بشیم (ولی خب چون مجازی هست شناخت ندارین بار اول بیرون بهتره ، به خانواده بگید چون نمی شناسیمشون بار اول بیرون بهتره ) بعد از آشنایی و تحقیق زود عقد نکنید یه مدت آشنایی بذارید با اطلاع خانواده ها تلفنی عادی صحبت کنید و با خانواده ها رفت و آمد کنید (دوتایی نه ) صیغه محرمیت نخونید نیازی نیس به عنوان آشنایی برای ازدواج باشه ، شناخت آدما سخته ولی خب بازم یکم همدیگرو بشناسید شاید تو همون دوران به صلاحتون بود که بهم بزنین دردسرش کمتره قبل عقد

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

امکانات بالا خونه مجانی غذا مجانی نصف ماه فقط سر کارن و ...

خونه مجانی کجا بود عزیزوم؟

غذای مجانی هم ما ندیدیم 🌚😅

اون نصف ماه کامل سرکارن عزیزوم

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
۵۰.۶۰میلیون کمه؟🫤کدوم شغل ازاد حقوقش اینقدره؟؟؟ بجز کامیون دارا

ی مکانیک حداقل حداقل همینقدر دارع

ی بوتیک کمتر از ۱۰۰ تومن درآمدش نیست

همین موبایل فروشیا و تعمیر کارای موبایل 

ووو

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)
خونه مجانی کجا بود عزیزوم؟غذای مجانی هم ما ندیدیم 🌚😅اون نصف ماه کامل سرکارن عزیزوم

والا من که نمیدونم ولی خود طرف که تو شرکت نفته می گفت خونه سازمانی دارن و غذا حتی وقتی میرن مسافرت تو خونه های خود شرکت نفت حتی واسشون آجیل هم گذاشتن 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
2810