2777
2789
عنوان

بیا یه شعر مهمونمون کن 🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 79 پست
اینم از فاضل نظری که خیلی دوسش دارم🌱هرچه آیینه به توصیف تو جان کند نشدآه، تصویر تو هرگز به تو مانند ...

وای فاضل نظری🥲

چقدر خوب که همچین شاعرای قیمتیی داریم🥲

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یدونم سنتی بخونیم🤭😂 البته این معروف شد خیلی

الان چندین و چَن ساله ِشبا خوابُم نمی گیره

نِگو عاشق شدی؛  بابا مو اعصابُم نمی گیره

هُلُم میده جلو اما جهان کارش عقب گرده

مو او "طفلم" که گردون از سر "تابُم" نمی گیره

ِغمام رویایین چیزی ِشبیه قصه ها اما 

پرِ شاماهی قصه به قلابُم نمی گیره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه 

مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره

مو هر دردآشنایی می شناسم رو لِبش خنده س

خیالت ای دل شنگول و شادابُم نمی گیره؟

پسر کُش بوده ای دنیا از اول،  آخر قصه 

اشاره میکُنم رستم مو سهرابُم... نمی گیره

نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا

مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره

احمد جم🌱

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️
خیلی وقته حال دلم همینه شاید اخرین باری که فکر مشغولی نداشتم ۲۲ ۲۳ سالم بود 🥲

عزیزم منم از بچگی تابه الان بامشکلات دست و پنجه نرم کردم آخرین باری که ازته دلم بخندمویادم نیست فقط برای تظاهروحرف مردم شایدیه لبخندی به لبم بیاداونم خنده ای تلخ من ازگریه غم انگیز تره من نمیدونم مشکلاتمون کی می‌خوان تموم بشن

وای فاضل نظری🥲چقدر خوب که همچین شاعرای قیمتیی داریم🥲

اره والا

البته به قول اون یارو انگیلیسیه

زبون فارسی خودش یه پا شعر عاشقانس🤭😍

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

@hedt    

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

گاه با خود می اندیشم

عاقبت خبر مرگ مرا چه کسی باتو خواهد گفت

کاش میدیدم

شانه بالا زدنت بی قید:که عاقبت مرد

چه کسی میداند جنگل سبز  جان مرا عشق تو اتش زد

چه کسی میداند..

امیدوارم اشتباه ننوشته باشم 

خیلی وقت پیش شنیدمش 

.

عزیزم منم از بچگی تابه الان بامشکلات دست و پنجه نرم کردم آخرین باری که ازته دلم بخندمویادم نیست فقط ...

دقیقا من هز صبح یه همسر شاد یه مامان خندون یه دختر عالی برای خانواده ام از شب تا صبح منم و غم های دلم که جز منو خدایی من کسی نمیدونه 

منم نمیدونم کی قرار تموم بشه درست بشه ماهم بخندیم و از سر ذوق گریه کنیم 

این نیز بگذرد......
2810