2777
2789
عنوان

بیا یه شعر مهمونمون کن 🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 79 پست
قوافی رو رعایت کنابیات هم کوتاه و بلند دارنشکست وزنی رو هم لحاظ کن

ممنون💙

من برای فهمیدن همینقدر از راهنماییتوم خیلی ناپختم ولی😂

شاید اگه جدی شروع کردم یه روز به نوشتن مطالعمم ببرم بالا

اینا فعلا محض سرگرمی و آروم کردن ذهنمه

هرجا دیدی "تبادل نظرمون" داره تبدیل به "تبادل بحث" میشه لطفا دیگه ادامه نده❤️

یاری اندر کس نمی بینم یاران را چه شد

دوستی کی آخر آمد دوستداران چه شد

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا از ایدر به یکسو شویم به آوردگاهی بی آهو شویم.نوندت بجنبان برو تا رویم که هر دو، دو پهلوان گویم ح ...

نِی گفت که:تلخ است جهان،گفتمش: این نیست

نالید که: من بارِ شکر داشتم این شد🥲

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

🥲🥲🥲 چرا شعر های غمگین به دلم میشینه؟

چنان دان که گیتی تورا دشمن است

زمین بستر و گور پیراهن است

اگر شاه باشی وگر زردوهشت 

نهالی ز خاک است و بالین ز خشت 

بباز و بناز و همه کامجوی

اگر کامل دل یافتی نامجوی

از آن پس کسی کاووس کی را ندید

ز تخت و ز آوردگاه آرمید 

حکیم فردوسی 

شاهنامه 

🥲🥲🥲

دائما یکسان نماند حال دوران غم مخور

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

می رسد روزی که بی هم می شویم

یک به یک از جمع هم کم می شویم

2810