2777
2789
عنوان

خط خیلی کمرنگ بی بی چک

87 بازدید | 10 پست

سلام دوستان میشه راهنمایی کنید من ۵ روزه ک عقب افتاده پریم و امروز بی بی چک زدم خط t خیلی کمرنگ بود ب نظرتون درسته یانه؟اینم بگم به شدت درددارم سینه هام دردمیکنه زیر دلم دردمیکنه و تیر میکشه کمرمم خیلی تیر میکشه و حالت تهوع دارم از pmsاین علائمم شروع شده و چون علائم پریودیم بودو اکثر وقتا برا پریودیم اینجوری میشدم گفتم احتمالا باردار نیستم تا اینکه تست دادم و نتیجه رو دیدم شک کردم.و اینکه چه زمانی برم آز بتا بدم؟ واینکه در حال اقدام بودم این عکس همون لحظه اول و وقتی کاملا خشک شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشه،عزیزم سینه دردتون چطور بود بیشتر نوک‌سینه؟یا کل سینه؟

ممنونم 😍🥺کلا سینه هام سنگینه و دردمیکنه و نوکش اگه دست بزنم درد میکنه برای پریودیامم همینطوری ام

ممنونم 😍🥺کلا سینه هام سنگینه و دردمیکنه و نوکش اگه دست بزنم درد میکنه برای پریودیامم همینطوری ام

اها اخه من همیشه سینم سنگین میشه و بافتش درد میگیره اما این ماه نوک سینم شدییییید درد میکنه بعد ۱ روز هم‌عقب انداختم گفتم نکنه باردار باشم ، ممنون

عزیزم ازمایش دادید؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …