2777
2789
عنوان

نحوه ی رفتار با دانش آموزانی که به بلوغ زودرس رسیدند

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 26 پست
آره متاسفانه جو مدارس خیلی بد شدهالبته با این جو جامعه و تربیت والدین انتظار بیشتری هم نمیره

بله، بیشتر تقصیر والدین هست گوشی میدن دست بچه ها، اینستا و یوتیوب رو گوشی هاشون نصبه، 

من نمیدونم چه جوری اجازه میدن بچه هاشون فیل تر شکن رو گوشیشون باشه

پسر من هفتم هست خب قطعا تو سن بلوغ هستن پرخاشگر میشن من به پسرم گفتم هر طور شده خودت باید کنترل کنی رفتار بد نکنی دخترم هم پنجم هست خیلی پرخاشگر شده اون اصلا کنترل رو رفتارش نداره هر چی هم میگم بی فایده هست میفهمم خودش هم ناراحت هست پشیمون میشه ولی اون لحظه متوجه نیست

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی بچه ها شورشو درآوردند بهتره دوستاشو بشناسی خودت برای پسرت دوست تعیین کنی معمولا پسر بچه ها به س ...

آخه گفتم که بی نهایت آروم وکم حرفه .ازاینکه ازش سوال جواب کنم خیلی کلافه میشه منم به خاطرهمین زیادنمیتونم رو دوستاش کنکاش کنم که بخوام براش دوست تعیین کنم 

آره متاسفانه جو مدارس خیلی بد شدهالبته با این جو جامعه و تربیت والدین انتظار بیشتری هم نمیره

دقیقاا

اکثر مشکلات ما و بلوغ های زودرس از تربیت والدین ریشه میگیره

وقتی بچه هاشون با این سن کم موبایل شخصی دارن و رخت خواب انداختن وسط اینستا

چه توقعی میشه داشت؟! 

2805
پسر من هفتم هست خب قطعا تو سن بلوغ هستن پرخاشگر میشن من به پسرم گفتم هر طور شده خودت باید کنترل کنی ...

بله دقیقا رفتارهاشون اینجوری هست، شروع میکنند به داد و بیداد کردن بعد گریه می کنند منم با جدیت بهشون میگم اگه اینجوری رفتار کنند جوابشون نمیدم بعد نیم ساعت خودشون میان عذرخواهی می کنند

آخه گفتم که بی نهایت آروم وکم حرفه .ازاینکه ازش سوال جواب کنم خیلی کلافه میشه منم به خاطرهمین زیادنم ...

با معلمش در ارتباط باش ازش بپرس دوستش کیه آیا از دوستش راضی هست یانه؟  مطمئن باش معلمش واقعیت بهت میگه

بله، بیشتر تقصیر والدین هست گوشی میدن دست بچه ها، اینستا و یوتیوب رو گوشی هاشون نصبه، من نمیدونم چه ...

بچه کلاس سومی چرا باید به دوستاش بگه وای پشمام!!!!!

از کجا رفته..گوشی

ادعای والدین هم که تا سقف

یا یکیشون گفته بود بچه ها من عصر با داییم میرم عرق بخورم

بچه نه ساله!!!!!!

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
دقیقاااکثر مشکلات ما و بلوغ های زودرس از تربیت والدین ریشه میگیرهوقتی بچه هاشون با این سن کم موبایل ...

ماهواره، گوشی شخصی، نمیتونن پیش بچه هاشون رفتارشون کنترل‌کنند هرچی از دهنشون در میاد میگن،

تغذیه ی نادرست، اکثر بچه ها غذاشون شده فست فود 

بزرگ و کوچک نمونده احترام تموم شده وو خیلی چیزهای  دیگه باعث شده که بچه ها به این وضع برسند

بچه کلاس سومی چرا باید به دوستاش بگه وای پشمام!!!!!از کجا رفته..گوشیادعای والدین هم که تا سقفیا یکیش ...

تمام آهنگ ها و جکهای اینستا حفظشونه. من وقتی تدریس می کنم وسط تدریس من شروع می کنند به خوندن... ماشاالله همه هم حفظشونه 

ماهواره، گوشی شخصی، نمیتونن پیش بچه هاشون رفتارشون کنترل‌کنند هرچی از دهنشون در میاد میگن، تغذیه ی ن ...

دقیقاا

علاوه بر همه ی این ها، حضور بچه ها تو اینستا خیلی منو عصبی می کنه

تو دخترا که خیلی بد اثر میکنه

علاوه بر موارد بسیاااار خطرناک دیگه اش، بجای اینکه دنبال کودکی کردن و علم آموزی باشن، مدام به فکر این طرح ناخن و فلان آرایش و فلان بلاگرن. 

بله دقیقا رفتارهاشون اینجوری هست، شروع میکنند به داد و بیداد کردن بعد گریه می کنند منم با جدیت بهشون ...

بخدا دست خودشون نیست ولی منم مخالف حرف زشت رفتار زشت هستم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜