2777
2789

من معلم ششم هستم چندتا از پسرها به بلوغ رسیدند حرفهای خیلی بد تو کلاس می زنند فحش های بد میدن یه مدتی بود حرکات خیلی بدی انجام میدادن منم به معاون گفتم به مدیر بگه مدیرمون آقاست خجالت کشیدم خودم بگم. حتی دقت کردم به بچه های دیگه هم یاد میدن یکیشون یه مدتیه خیلی عصبی شده قبلا خیلی بچه ی آرومی بود. 

شمامی گید چیکار کنم باهاشون؟ من هفته ی اول متوجه ی رفتار بدشون شدم به مدیرم گفتم که اگه جلوشون نگیرم به بقیه ی بچه ها هم انتقال میدن. اونم بهشون تذکر داده حرکات بدشون ادامه ندادن ولی بازم حرفهای خیلی بد و زشتی می زنند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

باید معلمشون آقا باشه تا با جدیت باهاشون برخورد کنه به نظرم 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

پسر من هم ششمه ولی ترسیدم بخدا ...چه جو بدی شده...من همیشه دلم فکرش هس و نگرانم خیلی بی ادب و پرخاشگ ...

بهتره بیشتر با معلمش در ارتباط باشی بفهمی دوستاش کی هستن بیشتر کنترلش کنی

اره واقعا برای ششم آقا خوبه. چون من نمیتونم هیچی بگم بهشون. بعضی وقتها خودمو به گیجی میزنم که نشنیدم

خدایا باورم نمیشه بچه ی کلاس ششمی و حرف تا این حد زشت😢😢😢

من پسرم کلاس پنجمه اینجوری میگید استرس میگیرم چون خیلی تو داره و به من هیچ حرفی نمیزنه اگه چیزی هم بشنوه

کی میشه این مسخره بازیا تموم بشه اخه اصلا مدرسه به چه دردی میخوره جز بدبختی چی برا بچه ها داره منکه متنفرم از مدرسه هامون

دوازده سال خودمون اذیت شدیم بازم دوازده ساله دیگه خودمونو بچه هامون که چی بشه!

خیلی سخته خدا صبرتون بدهراجع به مدارس پسرونه نمیددنم واقعا باید چه کردولی چجوری معلم کلاس ششم رو خان ...

بله خیلی سخته پرخاشگرم هستن

درسته من خیلی جدی و سختگیرم، ازم یکم حساب میبرند ولی بازم میمونم حتی بهشون تذکر دادم که من یه خانم هستم بهتره رو رفتارتون کنترل داشته باشید 

اره واقعا برای ششم آقا خوبه. چون من نمیتونم هیچی بگم بهشون. بعضی وقتها خودمو به گیجی میزنم که نشنیدم

آخه چرا شمارو گذاشتن

خیلی اذیت میشین

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خدایا باورم نمیشه بچه ی کلاس ششمی و حرف تا این حد زشت😢😢😢من پسرم کلاس پنجمه اینجوری میگید استرس می ...

آره متاسفانه جو مدارس خیلی بد شده

البته با این جو جامعه و تربیت والدین انتظار بیشتری هم نمیره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خدایا باورم نمیشه بچه ی کلاس ششمی و حرف تا این حد زشت😢😢😢من پسرم کلاس پنجمه اینجوری میگید استرس می ...

بعضی بچه ها شورشو درآوردند بهتره دوستاشو بشناسی خودت برای پسرت دوست تعیین کنی معمولا پسر بچه ها به سمت بچه های بی ادب و گستاخ کشش بیشتری دارند

کی میشه این مسخره بازیا تموم بشه اخه اصلا مدرسه به چه دردی میخوره جز بدبختی چی برا بچه ها داره منکه ...

ولی این حرف درست نیست اصلا

درسته که نظام آموزشی ما یک مقدار غلطه

ولی مدرسه مزایای بشددت زیادی داره

بچه هارو آروم آروم وارد اجتماع می کنه 

و

علاوه بر بحث آموزشی، از لحاظ پرورش هم نکات مفید بسیاری داره. 

این نوع بدآموزی ها هم اصولا از یک بچه ی نخاله که در منزل دچار آسیبه نشأت میگیره

که خب این رو هم بچه ها باید یاد بگیرن بهش نه بگن و برخورد کنن

مدرسه نرن چیکار کنن اصلا؟! 

زندانی باشن تو خونه؟ 

چجوری باید رفتار صحیح تو اجتماع رو یاد بگیرن؟ 

آره متاسفانه جو مدارس خیلی بد شدهالبته با این جو جامعه و تربیت والدین انتظار بیشتری هم نمیره

ولی من همش دغدغه ی ذهنیم اینه چطوری میتونیم تو این جو جامعه ومدارس وکلا محیط بیرون تربیت بچه هامون تحت تاثیر قرارنگیره😢

آیا راهی هست؟؟؟؟؟

2810