2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121000 بازدید | 801 پست
شما مجردی؟؟؟ی مادر اگه واقعا مادر باشه بدون بچه نمیتونه زندگی کنه

لطفا این حرفا رو نزنین ، اینجور حرفا ضد زن هست باعث میشه خانما تحت فشار باشن ، همونطور که پدر میتونه بی بچش باشه مادر هم میتونه...

مجازی شده جایی برای خالی کردن عقده های خیلیا 🙂 اما این صفحه نه🦋🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب جز این مورد برای مورد دیگه هم کاربرد داره؟؟؟مثلاً اخلاق شوهر خوب بشه؟؟؟ روانیم کرده

آره عزیزم آب متبرکه اگر میدونید چطور درستش کنید اخلاق همسرتون از این رو به اون رو میشه ببخشید میپرسم همسرتون چه رفتارهایی میکنه بددهنی هم میکنه؟؟

2805
بله عزیزم شوهر منم هیچی نداشت مطمئن باش بیشتر از این صد تومن باید همون اول نقد بدهاصلا مهر تو نبخش

عزیزم شما هم مهریه گرفتی

چقد طول کشید تا مهریه بده

اخه اطراف من هر کی طلاق گرفت هیچی بهش ندادن

مهریه ت چه قدره ؟؟؟ چرا نمیزاری اجرا اگه شوهرت اون بیشعور رو بخواد هر کاری برای از دست دادنت انجام م ...

560

فکر نمیکردم چون هیچی نداره بتونم مهریه بگیرم

اخه هر کی دیدم طلاق گرفته هیچ مهریه نگرفته بود

عزیزم این هیچی نداره همی پولم ارثیه بودهچیکار کنم اخه وقتی علاقه ای بهم ندارهچیزی به اسمش نیستدادگاه ...

حتما حتما جدا شو، تا جوونی شانس ازدواج دوباره خواهی داشت اما اگه دست دست کنی که آدم میشه و... می‌بینی جوونیت هم رفت و تنها موندی. رفتنی را باید یه لگد هم بزنی تا زودتر بره. من نمیدونم اما از کسی که وکیل هست بپرس اما فکر کنم باید به همسر فعلیتون بگید خودش بره دادخواست بده شاید اینکه شما برید دادخواست بدید فردا شامل هیچی نشه. پول شیرینه، اگه تو زندگیش فقط همینو داره مطمعن باش آخرش بهت هیچی نمیده. مثلا تاپیک بزن وکیل های نی نی سایت لطفا راهنمایی کنید. 

2810