2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121002 بازدید | 801 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پولشو پس نده 

مهریه اتم بذار اجرا

واسه بچه ها هم هزینه هاشونو باید بده

چه بی شعوره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چه زنا بی ارزش شدن بخدا این قناعت نیست مهریه حضرت زهرا ۷۰۰ تومن بوده اول ازدواج تازه

مهر السنه ۱۵۰۰ گرم نقره خالص بوده معادل ۵۰۰ درهم اون زمان

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
2805
عزيزم سرچ كن سايت yjc مياره نميدونستم اين همه خبر ندارن واقعااا

تومن نبوده

۵۰۰ درهم یا ۱۵۰۰ گرم نقره خالص بوده

نه والا اینجوری نیست. احامالا وکیله طرف مردهاست. بگو بره پیش یه وکیل دیگه.زن میتونه طلاق نخواد ولی م ...

نه عزیز اینجوری نیست.. .تازه  شوهرش گفته اگه  بیام دادگاه میگم تمکین نداره رابطه نداره و این مسائل بعدشم گفته من زنم دوست دارم طلاق نمیدم ..حالا خواهرم میگه راضیش میکنم اگه خونه رو بهم بده وسایلشم ببره مهم نیست ..چون خود خواهرمم پس انداز داره .. یه دختر ۲۰ ساله هم داره میگه یه سقف بالاسرم باشه همین..الان ماشین برای دخترشم خریده موبایل دخترش ۱۵۰ قیمتشه ازاین لحاظ ولخرجه ولی نمیخواد زندگیش از هم بپاشه..کلا خواهرم گیر داده به خونه که این گفته من نمیدمش طلاقم بی طلاق ..دادگاه اینجور وقتها راحت طلاق نمیدن اینقد میگن برین سازش پیرت میکنن..حالا خواهرم منتظر تا ببینه راضی میشه یانه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

چرا ازش میتترسی ناخونش بهت بخوره ازش شکایت کن دیه بگیر یکی از اشناهای ما خیلی زنشو میزد دفعه اخر زنه رفت شکایت کرد شصت ملیون دیه بریدن دفعه اخرش شد تازه طلاقم نگرفتن زنه قصد طلاق نداشت

شاید چون میدونستن بخاطر چیز بی ارزش قهر کردی اینجور کردن باهات تا زودتر برگردی نمیدونم نمیشه با یکبا ...

نه گلم . من کامل می شناسمشون  انتظار دارن با هر مشکلی ولو بزرگ کنار بیای.

البته اونبار از سر کم تجربگی و بچگی دعوا کردیم ولی خدا رو شکر که کم کم با هم پیش رفتیم و زندگی رو ساختیم. وگرنه من هیییییچ جا و ارج و قربی خونه بابام نداشتم.

2810