2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121000 بازدید | 801 پست

هر حسابت دویست رو بیرون نیار بگو این بهم این مبلغ رو داد دیگه نمیتونه برداشت کنه دویست رو بعد اگه میخوای جدا شی حتما مهریتو اجرا بذار بفهمه هوا و هوس به چه قیمتی هست به غلط کردن بیوفته از حسابت یه ریال هم در نیار و نگو بهش رفتی پیش دادگاه بگو هدیه داد بهم اونا هم نمی‌ذارن اون ازت بگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا انقد مادی میکنی همه چیو منم جای اسی باشم با این شرایط طلاق میخوام الان بمونه جدانشه که پس فردا ج ...

واقعا خنده م میگیره وقتی منطق امثال شمارو میبینم !😂

مادی میکنم قضیه رو ؟؟؟؟؟؟

اوکی ، بیا مادی نکنیم قضیه رو 

اسی صد تومن گرفت ، بچه هاشم با خودش نبرد ، فرضا جایی که اسی زندگی میکنه با ۵۰،۶۰ تومن بدون کرایه بهش خونه دادن ،مابقیشم داد وسایل ضروری زندگی مثل یخچال و فرش و ...تهیه کرد 

از خوش شانسی همون روز اولم کار پیدا کرد، سنشم طوری بود که واسه ش بیمه هم رد میکنن ، منتها وقتی جایی زندگی میکنه که پول پیش خونه ۵۰ تومنه ، قطعا یا تو حاشیه ی شهرهای بزرگه یا تومناطق دورافتاده دیگه ، پس نباید توقع حقوق نجومی و حقوق پایتخت رو داشته باشیم ، یه حقوق که فقط خورد و خوراکشو جوابگوئه ، خیلی به خوبی و خوشی زندگی کرد ، سر سال شده صاحبخونه گفت ۱۰ تومن بذار رو پول پیش خونه ت ، صد تومن نه ها ، ده میلیون ناقابل ، از کجا بیاره ؟؟ 

اصلا گیرم اونم جور کرد سال بعد گرونی بیشتر شد گفت ۳۰ تومن بذار ، از کجا بیاره ؟؟ بره به صاحبخونه بگه چون من نخواستم زیاد مسائلم با شوهرم رو وارد فاز مادی کنم و تصمیم گرفتم روح و روانم خراش پیدا نکنه ، مفت از شوهرم جدا شدم ، شما بیا و بزرگواری کن با من بساز و ۱۰ تومن رو نگیر ؟؟؟ خود شما صاحبخونه ش باشی با این شرایط اسی چند سال راه میای میذاری بشینه تو خونه ت ؟؟؟

اینو منی دارم بهت میگم که چند ساله درگیر مشکل با همسرمم، از این اُردا خودمم اوایل زیاد میدادم ، که بابا میرم ، خلاص میشم ، گور باباش،  اعصاب خودم مهمه 

پای عمل که رسید ، دودوتا چهارتا کردم دیدم شدنی نیست ، بشه ام یکی دوسال پر پرش تو آسایشم ، بعدش وارد چالش های بزرگتری میشم حتی اگه بچه هامم نبرم با خودم ، تازه من وضع مالیم از اسی خیلی بهتره ، هم ارث پدری دارم هم چند وقت پیش مهرمو گذاشتم اجرا ماشین شوهرمو توقیف کردم ، بازم دیدم نهایتا چند سال اوضاع رو رواله ، با این سیر صعودی گرونی چندسال دیگه مجددا ناچارم واسه اینکه از زیر فشار مالی بیام بیرون تن به ازدواج با الدنگ تر از شوهرم بدم ، قشششنگ از چاله بیفتم تو چاه

چرا ؟؟ چون نه شاغلم ، نه مدرک تحصیلی دانشگاهی دارم الان به دیپلم شغل دولتی و دهن پر کن با حقوق خوب نمیدن ، سنمم داره میره بالا چند سال دیگه بیمه ام رد نمیکنن واسم ، یعنی عملا باید فعله گی کنم ، تازه چی ؟؟ با این گرونی که حتما خودتونم در جریان هستین چیزی نمیمونه که بخوام پس انداز کنم سال بعد بذارم رو پول پیش سال بعد ! 

ضمنا فکر نکن من بالاشهر تهران زندگی میکنم ، خیر 

ساکن پایتخت نیستم ، تو یه استان دور از پایتخت ، و تازه مرکز استانم نیستم ، شهر های حاشیه ای ، و دور و برم پره شهرک صنعتیه،یعنی واسه کار لنگ نمیمونم ، اما بازم شدنی نیست 

اینجایی که من زندگی میکنم حداقل پول پیش واسه یه واحد ۶۰ متری ۱۵۰ با کرایه ماهی ۲،۳ تومن هست 

پس بیایم واقع بین باشیم ، تلخه اما واقعیته ، الان همه چی رو پول میچرخه ، دنی دنیای پوله 

چرا فقط یه حالت هست که میشه مادی نگاه نکرد به قضیه،  اونم اینه که پدر و مادر اسی پشتش باشن و بتونه بره خونه پدریش.  که دیگه دغدغه سقف بالاسر نداشته باشه ، اونوقت فقط کار میکنه و میخوره و بی دغدغه. اینجوری میشه 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
2805
چشم حتمامرسی عزیزدلم

خواهش می‌کنم انشالله خدا خودش کمکت کنه عزیزم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

واقعا خنده م میگیره وقتی منطق امثال شمارو میبینم !😂مادی میکنم قضیه رو ؟؟؟؟؟؟اوکی ، بیا مادی نکنیم ق ...

پس بیایم لطفا مشاوره ی نابجا ندیم ، چون فردا روزی که اسی به حرف من رسید ، شما رو بیاد از کجا پیدا کنه بگه من به نصیحت شما گوش کردم و مادی نکردم مسئله رو ، الان این حال و روزمه ، چه گُلی بزنم به سرم ؟؟؟ 

چون تاوان اینا رو اسی بنده خدا میده ، بیرون گود نشستیم میگیم لنگش کن

چرا انقد مادی میکنی همه چیو منم جای اسی باشم با این شرایط طلاق میخوام الان بمونه جدانشه که پس فردا ج ...

ضمنا اون دختر اگه قرار بود بیاد جلو چشم اسی همخواب بشه با شوهر اسی ، تا الان اومده بود 

وقتی شوهر اسی اومده گفته جدا شیم ، شک نکنید این شرط اون دختره ست که تا اسی جدا نشه زنش نمیشه 

اسی بهتره زمان بده عجولانه تصمیم نگیره ، گذر زمان خیلی چیزارو واسه اسی رو میکنه 

اسی کنار نکشی یوقت

اصلا تو چرا بکشی کنار جا برای کس دیگه باز بشه

تو ک میگی مالو اموال داره بنام باباشه پس همچین بی پولم نیس

این همه سال براش زحمت کشیدی بچه براش بزرگ کردی و جوونیتو گذاشتی ک اینقد راحت بری کنار

اونم با 100 میلیون تومن

میدونی 100میلیون تومن با این گرونیا هیچ ارزشی نداره 

میدونی مهریت 28میلیارد میشه اونوقت ب100میلیون رضایت داری

چه جالب !!! نمیخوای قبول کنی هرزه اصلی شوهرته !!اگه میخواستت هیچوقت سراغ هرزگی نمیرفت .. شوهرت بهت خیانت کرده . طرف مقابل اگه شوهر داره ک به شوهرش خیانت کرده . اگه مجرده تعهدی بکسی نداره . شعار چرت و پرت و همجنس رو بذارید کنار

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
2810