2777
2789
عنوان

شوهرم گفت100میلیون بهت میدم توافقی جدا بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 121003 بازدید | 801 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرایط ادما متفاوتهفقط با چند خط نمیشه قضاوت کرد.عزیزم ببخشید اگر ناراحتت کردم

نه عزیزم این چه حرفیه فدای سرت .من اینقدر بدتر از اینا شنیدم و سرم اومده که پوست کلفت شدم.

ممنون عزیزم.همچنین .من فقط به اسی خواستم بفهمونم نترسه زرنگ باشه می‌تونه بگیره .

عزیزم ینی حتی اگه طلاق گرفته باشم میتونم مهریه رو بگیرم

یا اگه طلاق گرفتم دیگه نمیشه مهریه بگیرم

عزیزم من توافقی جدا شدم  باده میلیون تومن البته اون موقع من پول واقعا ارزش داشت قبل طلاق هم بهم داد...این پول قبلش بگیر ریسک نکن ..البته ۱۰۰ تومن پولی نیستا بهت بگم ..اگه خونه از خودت نداری رهن و اجاره ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

100 تومن اخه

با دو تا بچه ؟؟

بزار خودش درخواست طلاق بده همه حق و حقوقت و بگیر 

اشتباه نکن جو گیر نباش بعد پشیمون میشی

بعد دو تا بچه راحت با 100 تومن که الان پول یه موبایله میخواد طلاقت بده

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
عزیزم ینی حتی اگه طلاق گرفته باشم میتونم مهریه رو بگیرمیا اگه طلاق گرفتم دیگه نمیشه مهریه بگیرم

توی طلاق توافقی مهریه حذف میشه چون باهم توافق کردین چه مقدار پول ..مهریه زمانی تعلق میگیره که یکی بره علیه اون یکی اقدام کنه البته مرد اگه بره تفاضای طلاق کنه خیلی بهتر تا خود زن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عزیزم ینی حتی اگه طلاق گرفته باشم میتونم مهریه رو بگیرمیا اگه طلاق گرفتم دیگه نمیشه مهریه بگیرم

در صورتی میتونی بگیری که نبخشیده باشی مهریه رو صیغه طلاق جاری شده باشه .من هر کی دور و ورم دیدم مرد زرنگ هست کامل شسته و رفته می‌کنه همسر من ساده بود که بعد این همه مدت هنوز گیره مهریه هست.من خودم ۵۰۰سکه بخشیدم در ازای بچم

اگه تو محضر امضا کنی که توافقی هست و همه چی و بخشیدی 

دیگه نمیتونی چیزی بگیری

وضع شوهرت چطوره ؟؟

خودت پول داری زندگی کنی بعد طلاق ؟؟

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
توی طلاق توافقی مهریه حذف میشه چون باهم توافق کردین چه مقدار پول ..مهریه زمانی تعلق میگیره که یکی بر ...

همسر من تقاضا داده بود ولی آخرش باز توافق کردن که بچه ماله همسرم بود مهریه رو پرداخت کنه همسرم ‌‌‌‌‌ولیهمسر سابق همسرم زبونی گفت من مهریه نمی‌خوام بچه رو بده همسرم هم از دلش نیومد بچه رو جدا کنه از مادر قبول کرد ولی رو دست خورد چون زبونی بود نه محضری بعد از حضانت دراومد بچه حالا مهریه میخواد  

2810