واقعا خنده م میگیره وقتی منطق امثال شمارو میبینم !😂
مادی میکنم قضیه رو ؟؟؟؟؟؟
اوکی ، بیا مادی نکنیم قضیه رو
اسی صد تومن گرفت ، بچه هاشم با خودش نبرد ، فرضا جایی که اسی زندگی میکنه با ۵۰،۶۰ تومن بدون کرایه بهش خونه دادن ،مابقیشم داد وسایل ضروری زندگی مثل یخچال و فرش و ...تهیه کرد
از خوش شانسی همون روز اولم کار پیدا کرد، سنشم طوری بود که واسه ش بیمه هم رد میکنن ، منتها وقتی جایی زندگی میکنه که پول پیش خونه ۵۰ تومنه ، قطعا یا تو حاشیه ی شهرهای بزرگه یا تومناطق دورافتاده دیگه ، پس نباید توقع حقوق نجومی و حقوق پایتخت رو داشته باشیم ، یه حقوق که فقط خورد و خوراکشو جوابگوئه ، خیلی به خوبی و خوشی زندگی کرد ، سر سال شده صاحبخونه گفت ۱۰ تومن بذار رو پول پیش خونه ت ، صد تومن نه ها ، ده میلیون ناقابل ، از کجا بیاره ؟؟
اصلا گیرم اونم جور کرد سال بعد گرونی بیشتر شد گفت ۳۰ تومن بذار ، از کجا بیاره ؟؟ بره به صاحبخونه بگه چون من نخواستم زیاد مسائلم با شوهرم رو وارد فاز مادی کنم و تصمیم گرفتم روح و روانم خراش پیدا نکنه ، مفت از شوهرم جدا شدم ، شما بیا و بزرگواری کن با من بساز و ۱۰ تومن رو نگیر ؟؟؟ خود شما صاحبخونه ش باشی با این شرایط اسی چند سال راه میای میذاری بشینه تو خونه ت ؟؟؟
اینو منی دارم بهت میگم که چند ساله درگیر مشکل با همسرمم، از این اُردا خودمم اوایل زیاد میدادم ، که بابا میرم ، خلاص میشم ، گور باباش، اعصاب خودم مهمه
پای عمل که رسید ، دودوتا چهارتا کردم دیدم شدنی نیست ، بشه ام یکی دوسال پر پرش تو آسایشم ، بعدش وارد چالش های بزرگتری میشم حتی اگه بچه هامم نبرم با خودم ، تازه من وضع مالیم از اسی خیلی بهتره ، هم ارث پدری دارم هم چند وقت پیش مهرمو گذاشتم اجرا ماشین شوهرمو توقیف کردم ، بازم دیدم نهایتا چند سال اوضاع رو رواله ، با این سیر صعودی گرونی چندسال دیگه مجددا ناچارم واسه اینکه از زیر فشار مالی بیام بیرون تن به ازدواج با الدنگ تر از شوهرم بدم ، قشششنگ از چاله بیفتم تو چاه
چرا ؟؟ چون نه شاغلم ، نه مدرک تحصیلی دانشگاهی دارم الان به دیپلم شغل دولتی و دهن پر کن با حقوق خوب نمیدن ، سنمم داره میره بالا چند سال دیگه بیمه ام رد نمیکنن واسم ، یعنی عملا باید فعله گی کنم ، تازه چی ؟؟ با این گرونی که حتما خودتونم در جریان هستین چیزی نمیمونه که بخوام پس انداز کنم سال بعد بذارم رو پول پیش سال بعد !
ضمنا فکر نکن من بالاشهر تهران زندگی میکنم ، خیر
ساکن پایتخت نیستم ، تو یه استان دور از پایتخت ، و تازه مرکز استانم نیستم ، شهر های حاشیه ای ، و دور و برم پره شهرک صنعتیه،یعنی واسه کار لنگ نمیمونم ، اما بازم شدنی نیست
اینجایی که من زندگی میکنم حداقل پول پیش واسه یه واحد ۶۰ متری ۱۵۰ با کرایه ماهی ۲،۳ تومن هست
پس بیایم واقع بین باشیم ، تلخه اما واقعیته ، الان همه چی رو پول میچرخه ، دنی دنیای پوله
چرا فقط یه حالت هست که میشه مادی نگاه نکرد به قضیه، اونم اینه که پدر و مادر اسی پشتش باشن و بتونه بره خونه پدریش. که دیگه دغدغه سقف بالاسر نداشته باشه ، اونوقت فقط کار میکنه و میخوره و بی دغدغه. اینجوری میشه