2777
2789

ما مهمون بودیم ناهار اونام دعوت بودن حالا خونه میزبان خیلی بزرگ نبود حال و پذیرایی اش کوچیک بود 

دختره از کلاس اومده بود عصر پاشد رفت تو اتاق بخوابه میزبان بهش گفت اینجا محل رفت و آمده ممکنه نتونی بخوابی برو تو راهروی فلان جا این نرفت

رفت تو اتاق و خب طبعا مهمونی سروصدا هم داره 

هی بلند میشد درو به هم می‌کوبید که صدا نکنید😐😐 مهمونا هم وسایلمون تو اتاق بود هراز چندگاهی یکی میرفت تو اتاق بعد جاریم هی میگفت درو ببندید آروم ببندید بچم بخوابه!

تو اتاق موبایل من زنگ خورد رفتم جواب بدم این دوباره پاشد وایساد به عرعر کردن مامانش هم از خودش بدتر طرفشو گرفت

تاحالا مادر و بچه به این بیشعوری ندیده بودم 

این کاربری دست سه نفر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا هرچی بچه ها خواهرشوهرم احترامم دارن دخترخواهر خودم نداره زیادی راحته گاهی دلم‌میخواد بزنم دهنش له خاطر گل روی خواهرم چیزی نمیگم چون خواهرم عزیزه همین بچه اگه بچه خواهرشوهرم بود قیدش میزدم

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
والا هرچی بچه ها خواهرشوهرم احترامم دارن دخترخواهر خودم نداره زیادی راحته گاهی دلم‌میخواد بزنم دهنش ...

اصلا مهم نیست بچه کی باشه ادب داشته باشه آدم دوستش داره 

نمیدونی با چه ضربی درو می کوبید

وا چه پر رو میگفتی خیلی خستس برین خونه بخابه تو مهموتی ک نمیشه همه لالمونی بگیرک

خیلی !! فکر کن ۱۲ تا بزرگسالی دست به سینه بشینن تو حال حرفم نزنن که خانوم بخوابه

2810