2777
2789
عنوان

مامانا میشه بیاین

64 بازدید | 10 پست

داداشم ۲سال و نیمشه تقریبا ۲ روزه هیچی نخورده جز شیرموز که اونم دوسه شیشه شیر به زور.. حرف نمیزنه و نمیزاره به صورتش دست بزنیم (داداشم فقط کلمات ابتدایی مثل مامان بابا رو میتونه بگه ) تو تب داره میسوزه الان و چندبار بالا آورده گوش راستشم قرمزه ...بردیم دکتر گفتن داره دندون در میاره ولی واقعا حالش بده ..چیکار کنیم واسش؟داروهاش وشیاف جواب نمیده🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای ب حرف افتادنش گفتار درمانی ببرید حتما 

۲ و سال و نیمه دیگه دندون چی میخواد در بیاره؟

خودتون هم درکودکی دیر ب حرف افتادین؟؟؟

تخم کبوتر و تخم بلدرچین و گنجشک بهش بدین 

برای تبش هم شربت  ایبوپروفن و شیاف ۱۲۵ فکرمیکنم کارساز باشه

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
2805
برای ب حرف افتادنش گفتار درمانی ببرید حتما ۲ و سال و نیمه دیگه دندون چی میخواد در بیاره؟خودتون هم در ...

منم خیلی دیر شروع به حرف زدن کردم تقریبا سه سالگی به بعد..نمیدونم چند روز پیش هی دست می‌کرد تو دهنش ...خیلی حساسه یکم آب میخوره به دستش جیغو داد میکنه من تعجب کردم دست می‌کرد تو دهنش با اینکه از خیس شدن دستش متنفره 

و بله شربت ایبوپروفن دادیم دیروز اما امروز هیچی نخورد حتی آب ...یکم فقط شیرموز خورد مایعات و موزیم که خورده بود بالا آورد دوبار شیافم تاثیری نداشت

منم خیلی دیر شروع به حرف زدن کردم تقریبا سه سالگی به بعد..نمیدونم چند روز پیش هی دست می‌کرد تو دهنش ...

وقتی تب داره نباید شیرموز بدی 

اب سیب یکم میتونی بدین و سوپ 

شویدپلو یا کته و با مرغ درست کنید ببینید میخوره

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
دکتر متخصص اطفال امروز نبود متاسفانه دندونپزشک و پزشک عمومی بردیم

تب دندون انقد زیاد نیست دردشم همینطور پاشویه بدید سرشو خیس نکنید حوله نم دار بذارید رو دست و پا و شکمش احتمالا گوشش عفونت کرده ببرید بیمارستان اطفال همیشه دکتر دارن 

وقتی تب داره نباید شیرموز بدی اب سیب یکم میتونی بدین و سوپ شویدپلو یا کته و با مرغ درست کنید ببینید ...

ترسیدیم ضعف کنه هیچی نخورده بود از صبح انرژی نداشت گفتم یکم از قندش انرژی بگیره آب سیب و انبه دادیم بالا آورد 

کته دادین نخورد مرغم طبیعی خریدیم فردا از آبگوشتش آبشو بدیم فک نکنم ولی بخوره ...خیلی نگرانم 🥲

تب دندون انقد زیاد نیست دردشم همینطور پاشویه بدید سرشو خیس نکنید حوله نم دار بذارید رو دست و پا و شک ...

چشم ...شهرما کوچیکه متاسفانه بیمارستان نداره چندتا مطبم رفتیم بسته بودن 🙏🏻❤️

ترسیدیم ضعف کنه هیچی نخورده بود از صبح انرژی نداشت گفتم یکم از قندش انرژی بگیره آب سیب و انبه دادیم ...

چون تب داره چیزی نمیخوره

سوپ هم نمیخوره؟؟؟

ببین پودرors براش بگیرین بجای اب بهش بدین حداقل معدشو بشوره و تب نکنه و املاح معدنی هم داره 

چون تب داره چیزی نمیخورهسوپ هم نمیخوره؟؟؟ببین پودرors براش بگیرین بجای اب بهش بدین حداقل معدشو بشوره ...

اصلا دهنشو باز نمیکنه ...حرفم نمیزنه چیزیم بخواد هی نق نق میکنه ...بعد بیداری آب دهنشو نمیتونه کنترل کنه بعد خوردن هرچیزی جز شیرموز بالا میاره