2777
2789
عنوان

به یه چینی صحبت کردم

98 بازدید | 14 پست

بحث دین شد می گفت دین نداره ولی هر موقع که حالش بده یا بدشانسی میاره میره معبد

یا کلیسا 

یا مسجد 

و اونجا دعا می کمه تا ارامش داشته باشه صحبتاش برام جالب بود دین نداره ولی بازم موقع سختی ها سعی می کنه پیش خدا بره 

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

خب چه اشکالی داره؟ خدا برای همه خداست 

ما آدم هام عاشق آدمای مختلف میشیم ولی خب عشق همون عشقه اسمش فرقی نمیکنه فقط آدمش فرق میکنه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خدارو که قبول دارن دیگه 

خدا براشون وجود داره و مقدسه ولی مثل ما مسلمون نیستن و اهل بیت و ... اینا براشون معنا نداره

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

ماها همینقدر محتاج خداییم ، موقع هایی که محتاجیم و مشکل داریم یاد پروردگارمون میوفتیم:) جالب اینه با عشق ام خدا میپذیره

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
خب دیگمثل منه منم دین ندارم ولی با انرژی ارتباط برقرار میکنم ک بهش میگن خدا

یعنی چی که با انرژی ارتباط میگیری چنین چیزی وجود داره مگه 

یعنی مثلا موقعی که ناراحتی چیکار می کنی

بزرگترین *درد و رنج*،،،درد و رنج تبدیل نشدن به کسی یه که توانایی شو داشتیم .....
دین که داره میره معبد ولی مشخص نیست چه دینی باید تخصصی بحث بشه باهاش

نه نداره اینطوریه که اگه دلش بخواد میره مسجد دعا کنه یا مثلا بودایی بشه یا مسیحی 

کارای اونا رو انجام میده 

یعنی چی که با انرژی ارتباط میگیری چنین چیزی وجود داره مگه یعنی مثلا موقعی که ناراحتی چیکار می کنی

چرا وجود نداره

من موقعی ک ناراحتم مدیتیشن میکنم

و ارتباطمو اول با خودم بعد با کائنات برقرار میکنم پیام میفرستم و دریافت میکنم

این انرژی هست

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
خب چه اشکالی داره؟ خدا برای همه خداست ما آدم هام عاشق آدمای مختلف میشیم ولی خب عشق همون عشقه اسمش فر ...

من که مشکلی ندارم ولی برام جالب بود حتی اونی که هیچ دینی نداره بازم یه جاهایی از زندگی سعی می کنه بهش اعتقاد پسدا کنه

من که مشکلی ندارم ولی برام جالب بود حتی اونی که هیچ دینی نداره بازم یه جاهایی از زندگی سعی می کنه به ...

همه ما همینجوریم احتیاج داریم بدونیم که یکی مراقب ماست 

دنبال احساس امنیت و اطمینان هستیم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

2810