2777
2789

من میخوام کارشناسی بخونم یه استاد زبان بهم گفت اگه حتی زبانت ضعیف باشه میتونی ادبیات انگلیسی بخونی. من زبانم ضعیف کلا کلاس نرفتم بنظرتون میشه ؟ مسخره م نکنن

بعد کدوم رشته باید برم ادبیات یا مترجمی ش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از رشته های دانشگاهی زبان سر در نمیارم ولی یه نفر رو دیدم که لیسانس زبان داشت ولی خیلی بلد نبود صحبت کنه انگار میشه صفر باشی و توی دانشگاه زبان بخونی 

این دور زمونه زبان یادگرفتن خیلی راحت شده میتونی در عرض شیش  هفت ماه با روزی چندین ساعت زبانت رو بدون کلاس رفتن تقویت کنی

من خودم دو سال زبان تقریباً یاد گرفتم 

از رشته های دانشگاهی زبان سر در نمیارم ولی یه نفر رو دیدم که لیسانس زبان داشت ولی خیلی بلد نبود صحبت ...

چقد خوب اتفاقا این استاد زبان که بهم پیشنهاد این رشته داد گفت اگه رشته ادبیات بری حتی دانشگاه ازاد زود راه میفتی

من ترم اول اددبیات انگلیسی ام البته هنوز کلاسا شروع نشده ۸ سال زبان خوندم یسال معلم بودم ولی مثل سگ ...

ایشالا میتونی من خیلی به انگلیسی علاقه دارم فیلم هم زیاد میبینم ولی شرایط مالی نداشتم کلاس برم 

میشه بعد از شروع کلاس ها از هم کلاسی هات بپرسی زبانشون در چه سطح و اگر شد راهنمایی کنی؟ 

ببخشید شهریه ش چقدره؟

چقد خوب اتفاقا این استاد زبان که بهم پیشنهاد این رشته داد گفت اگه رشته ادبیات بری حتی دانشگاه ازاد ز ...

آره دانشگاه زبان بخونی بهتر از اینکه بری کلاس زبان 

ولی میتونی تا ترم های اول هستی خودت هم جداگانه زبان بخونی  و قوی بشی

کلا ترم های اول استاد ها به فارسی همه چیز رو میگن مثل مدرسه می مونه

ایشالا میتونی من خیلی به انگلیسی علاقه دارم فیلم هم زیاد میبینم ولی شرایط مالی نداشتم کلاس برم میشه ...

من پیام نور زدم چون میخاستم سر کار برم

بعدم گفتن سطح علمیش بالاتره

فکرکنم ۴ تومن کمتر نباشه

منم بزور رفتم کلاس 

من پیام نور زدم چون میخاستم سر کار برمبعدم گفتن سطح علمیش بالاترهفکرکنم ۴ تومن کمتر نباشهمنم بزور رف ...

پیام نور میگن سطحش بالاتره ولی امتحان هاش سخت و سخت گیری بیشتری دارن فکر میکنم شهریه ش با غیرانتفاعی در یک سطح باشه 

2810