2777
2789

امشب رفتم خونشون باد یک ماه جیگر و دل سرخ کرد هرچی جگر بود برداشت واسه داداشم و خواهر کوچیکم جگر سفیدان ریخت تو بشقاب منو دخترک انگار راضی نبود من بخوریم از اونور یک کاست هم برداشت برای داداش بزرگه که برداشت بیاد بخوره همین داداشم مجرده هیچ محلش نمیده میره خونش نون هم نمیخره مادرم از پول خودش نون می‌خره میزاره یخچال پسرش

من شاغلم کلی پول بهش میدم حتی شده جگر گرفتم رفتم با اونا خوردم 

کلی خوراکی براش میبرم خیلی دلمو شکست تمام خاطرات بچگی و تبعیض هاش اومد جلو چشمم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شمام نکن چرا وقتی باهات اینجوری رفتار میشه شما برعکس رفتار میکنی؟ دنبال جلب محبتشونی؟ نکن، شمام ب ...

آدم ماهی یبار هم نرم خونه پدرش؟وای به روزی که محبت هام قطع بشه رام نمیده خونه پدرم همه جا آبرومو میبره

هر بچه ای ساده باشه و زیاد لطف کنه آدم حسابش نمیکنن برو خوراکیت رو خونه خودت با دخترت بخور ،،،،مگه س ...

ن دلم براش سوخت. گفتم گناه داره نمیدونستم از هفت پشت غریبه غریبه تره

فکر کردم چون مادرم گناه دارن نمیدونستم هیچ فرقی با بقیه نمیکنه بد تر هم هست

نه قرار نیست کسی تغییر کنه 

تو باید مادرت رو همینطوری که هست بپذیری

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

باورم نمیشه یه مادر بین بچه هایی که خودش زاییده انقدر فرق بذاره ، آخه چرا؟شاید وسع مالی اونا خیلی کمتر از شماست و میگه شما میخوری ولی اونا نه!!!دیگه چیزه دیگه به ذهنم نمیرسه

آدم ماهی یبار هم نرم خونه پدرش؟وای به روزی که محبت هام قطع بشه رام نمیده خونه پدرم همه جا آبرومو میب ...

شما گفتی من بهش پول میدم‌خوراکی میخرم میبرم گفتم نکن 

ابروتو میبره؟ ول کن تروخدا این چه حرفیه 

همونقدر ک اون عجیبه شمام عجیبی.. محبت نمیکنه محبت نکن تموم شدو رفت 

2810