2777
2789
عنوان

ال نود یا ساندرو اتومات کی داره

34 بازدید | 3 پست

اتومات باشه حتما. راضی هستید؟ 

دنبال یک ماشین بی درد سر تو رتج ۷۰۰ ۸۰۰ هستم. ۲۰۷ کیکن گیربکس های مدلهای اتوماتش جالب نیست. به غیر اینم mvm چینی میتونم بگیرم. 

ساندرو بهتره برای خانم هم شیک تر از ال 90

من خودم 207دارم شوهرم چند سال ساندرو داشت خدای ساندرو خرابی و اذیت تو کارش نیست اما 207اتومات توی شیب اذیت می‌کنه اصلا نفس نداره قطعاتش گرونه و زودم خراب میشه 

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
ساندرو بهتره برای خانم هم شیک تر از ال 90من خودم 207دارم شوهرم چند سال ساندرو داشت خدای ساندرو خرابی ...

زیاد قیافه واسم مهم نیست فقط بی درد سر باشه هی نخوام برم تعمیرگاه داداش خودم ال نود داشت پاش یکبارم به تعمیرکاه باز نشد برای خرابی. ولی از اتومات بودنش میترسم که مثل دنده ای هاش نباشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد قیافه واسم مهم نیست فقط بی درد سر باشه هی نخوام برم تعمیرگاه داداش خودم ال نود داشت پاش یکبارم ...

ساندرو هم همون ال 90فرقی ندارن کلا ماشین های سنگین و خشکی هستند شتاب 207رو ندارن ولی خیلی محکم تر از 207

اتومات رو شک داری ساندرو دنده ای بخر البته اگر داره !!!!

کاربری قبلی م تعلیق شده …..
2805