2777
2789

یه دوقلو تقریبا 5 ساله با یه 1سالو 2ماهه دارم 

قشنگ خودم از بین رفتم این چند روزه البته خودمم عفونت دندون داشتم اذیت شدم کلی....

برا تقویت شون چه کنم؟دارو گیاهی ؟ شربتی ؟

خورد و خوارکشون بد نیست هرچی بدم میخورن...

کدوم میوه خیلی خوبه؟

زینک داد دکتر براشون...هم برا راه افتادن پسرم که 1سالو 2ماهشه...

اونقدر مشغله ذهنی دارم 😐😐

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
شرکت ایمنی .آب سیب حتما روزانه .گوشت بلدرچین.شترمرغ زنجبیل دارچین استفاده کنن حتما

چقدر خوب...

آب سیب در دسترسه از بقیه چیزا...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شربت ایمونیس

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

مرکبات، امگا ٣، مولتی ویتامین، تخم مرغ، حبوبات و سبزیجات مختلف، کلا تنوع غذایی بالا تا ویتامین ها و مینرالهای مختلف دریافت کنند

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
مرکبات، امگا ٣، مولتی ویتامین، تخم مرغ، حبوبات و سبزیجات مختلف، کلا تنوع غذایی بالا تا ویتامین ها و ...

سبزی نمیخورن خیلی...مثلا سبزیدخوردن کنار غذا نمیخورن بچه هام .

ولی کوکوسبزی میخورن ... یا عاشق قورمه ان

کوکو سبزی خوبه ؟

سبزی نمیخورن خیلی...مثلا سبزیدخوردن کنار غذا نمیخورن بچه هام .ولی کوکوسبزی میخورن ... یا عاشق قورمه ...

نه منظورم سبزیجات مثلا فلفل دلمه، کدو، هویج، کرفس، نخود سبز، کلم بروکلی، گوجه، خیار، کاهو و اینجور چیزهاست. حالا هر کدوم که دوست دارند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نه منظورم سبزیجات مثلا فلفل دلمه، کدو، هویج، کرفس، نخود سبز، کلم بروکلی، گوجه، خیار، کاهو و اینجور چ ...

بله سالاد اینا دوس دارن عاشق خیار هستن ک من خیلی نمیدم چون سرده طبعش...

همون عالی روزانه یا چند روز یکبار حتما بخورن .دارچین زنجبیل هم خوبهگوشت هایی که گفتم هفته ای یکبار آ ...

ممنونم ازتون💕💕💕

برای خانم مسن 60 سال هم خوبه ؟مادرمم زیاد مریض میشه بنده خدا دلم میسوزه

اینو‌نمیدونم‌از دکتر سوال کنید 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕