2777
2789
عنوان

دخترم دوسالشه اما حرف نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 106 پست
خوبه دیگهههههپسر من دوساله بود هیچی نمیگفت بعدش کم کم کلمه اومدالان ۵سالشه قورتت میده

ای جانم😍 امید گرفتم خسته بودم انقدر که هرکس از فامیل بچه خودشو با دخترم مقایسه میکرد

منم شنیدم خبلی شربت خوبیه برای بچه ها اینسری میگم دکتر بنویسه براش

آزاده قیمتش 800، منم چند شب پیش دکتر داد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم😍 امید گرفتم خسته بودم انقدر که هرکس از فامیل بچه خودشو با دخترم مقایسه میکرد

بابد ولشون کن بچه دوساله همینقد میگه نگرانم نشو حتما شربت امگا ۳ هم بگیر خیلی خوبه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
همه چی تقصیر اطرافیانه ک با روحو روان مادر بازی میکنن.عزیز من ی بچه دیر ب حرف میفته ی بچه زوداگ گفتن ...

دقیقا عزیزم بخدا یه مادر از همه بهتر به اوضاع بچش حساسه خودش بخاطر همه چیش نگرانه لازم نیست هی بگن بخدا خود من یبار به یه مادر نظر ندادم چون میدونم شرایط هربچه ای فرف داره

من دخترم با پسر دختر خالم هم سن هستن، اون بچش مثل بلبل حرف میزنه دختر من تازه داره اندازه بچه 18 ماه ...

دخترمن خیلی وابسته به گوشیه انقدر که شوهرم همش بهش گوشی میداده بخاطر اینکه گریه نکنه از فردا نمیزارم دیگه گوشی بده بچه

نقطه ضعف نده چون بدتر تکرار میکنن. بگو عادیه یا بردمش دکتر گفتن بچه همینجوری میشه

چند بار بهشون گفتم دکتر گفته طبیعیه اما اصلن توجه نمیکنن همش یچی میبندن باز به ریشش

نگران نباش حرف زیاد تازه بچت خوب حرف میزنه بچه من انقدم نمیگفت

تلویزیون رو قطع کن مثل رادیو براش حرف بزن توضیح بده هرکاری میکنی براش بگو به دوماه نمیکشه حرف میاد

عزيزم چه گيري دادي به بچه من بچه هاي باهوشي رو ميشناسم كه سه سالكي حرف زدن بشين از بچه ت لذت ببر و ب ...

یه دکترم تو اینستا میگفت معمولن بچه هایی که سالمنو دیرتر حرف میزنن هوش خوبی دارن خداکنه ابنجور باهش😥

منم شرایطم مثل شما بود... تازه دخترم سرشم به دیوار می‌کوبید، تا 6 ماه مثل روانی ها همش در حال مقایسه بچم بودم، تو نت میچرخیدم، تست میزدم میگفتم یه چیزیش هست باید ببرمش دکتر، بردم مشاور گفت به ژنتیک برمیگرده بعضیا تاخیر دارن تا سه سالگی صبر کن به حرف نیومد ببرش گفتار درمان، خودت باهاش کار کنی و همش حرف بزنی و یا ببریش مهد یا جایی که با بچه ها بازی کنه، زودتر حرف میزنه

یه دفعه بردمش پارک با بچه های داداشم، سلام خوبی چه خبر یاد گرفت... خیالم راحت شد، بیخیال تست و دکتر و نت شدم، به بچم زمان دادم الان هر روز یه کلمه جدید میگه، هنوز جمله نمیتونه بگه و خیلی کلمات را نمیدونه کجا باید به کار ببره ولی انشالله بهتر میشن😉🌹

موفق باشی

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
دخترمن خیلی وابسته به گوشیه انقدر که شوهرم همش بهش گوشی میداده بخاطر اینکه گریه نکنه از فردا نمیزارم ...

من خودم بهش گوشی میدادم که غذا بخوره.. الان شده یک عدد معتاد به گوشی که دارم به زور ترکش میدم

وقتی یک بچه کلمه مامان رو میگه یعنی می‌تونه بعدا حرف بزنه دیگه!!!اگه خدای نکرده مشکل داشت هیچی نمی‌ت ...

دقیقا من خودم خیلی کم حرفم زیاد تو خونه هم تنهاست فکر میکنم از اونم هست

2810