2777
2789
منم چادر ساده ایرانی و دانشجویی

اللهی عزیزم 

امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی 💕

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومای چادری هم کم مارو ناراحت نکردن عزیزم

عزیزم من ک نبودم ک ناراحتتون کنم ! 

پس کلا کار شما اشتباه هست 

شما الان منو ناراحت کردین 

ولی من شما رو ناراحت نکردم 

اون خانومها هم قطعا اشتباه کردن ولی اینو بدونید خیلی هاشون هم اینجور نیستن 

مثلا خیلی از شُل حجاب ها اخلاق خوبی دارن ، خیلی ها هم اخلاق بدی دارن 

اخلاق ب نوع پوشش اصلا ربطی ندارد 

عزیزان همه بی حجابا بد نیستن همه چادر ها هم خوب نیستن توی هر دو قشر بد و خوب هست الان سوال اسی راجب ...

اونی که چادر سر نمیکنه جاش تو این تاپیک نیست ولی یسریا دوست دارن هرجا حضور داشته باشن

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

اسی جان شما برو تو مغازه‌ ها و با چیزی که بیشتر سرت می‌کنی مثلا شال بیشتر میپوشی یا روسری 

چادر پرو کن 

البته با کسی برو که سلیقش خوب باشه تا بتونه کمکت کنه 

به هیکلت هم نگاه کن 

چون توی بعضی چادرا چاقی یا لاغری تاثیر داره قشنگم 🥰

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

اونی که چادر سر نمیکنه جاش تو این تاپیک نیست ولی یسریا دوست دارن هرجا حضور داشته باشن

درسته اما حضور فعال 

نه حضوری که باعث اذیت بقیه بشه عزیز دلم 

خیلی ممنون❤️شما هم موفق و شاد باشید ان شاءالله

خواهش میکنم

ان شاءالله شادی نصیب همه باشه :)🫂♥️

بله اینکه حضور فعال باشه یا آزار دهنده از طرز صحبت مشخص میشه

حرف شما متین 

اما ما با بحث کردن هیچ کمکی به اسی نمیکنیم

من تصمیم داشتم چادر بپوشم اینو دیدم اینجوری گفتی پشیمون شدم

یعنی با یه حرف برگشتین عزیزم؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀