2777
2789
عنوان

جاریم خوشبحالشه هر روز بیرون و خونه باباشه اونوقت من افسرده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 49 پست
عزیزم یچیز میگیا شهرمون کافه و پارک و... داره امت پسر و مردهای آلاف جمع میشن اونجاها چجور برمدلم میخ ...

وا عزیزم ی چیز میگیا

فامیلو ک نمیتونی به وجود بیاری

ولی میتونی از باشگاه و اینا دوست پیدا کنی ک رفت و امد داشته باشین

یا با هم کارای شوهرت

کافه هام ی سریاشون قلیونیه و وضع خرابه ولی ی سری خانوادگین

یا تو خونه میتونی کلی کار کنی ولی تو دلت میخواد با بقیه باشی

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شوهزت نمیزاره تنهابیرون بری؟ اگه میزازه هودت برو بیرون بامادرشوهر و جاریات رقت و امد کن دورهمی بگیرید یاهم رفت و امد کنید بعدم سعی کن یه کلاس هنری چیزی بری سرتو گرم کن بیکارنباشی حوصلت سربره بعد کم کم با این شهر اشناشو دوست پیداکن و رفت امد کنید باهم یا برید بیرون یااگه شوهرت دوستی داره که متاهله باهم رفت و امدکنید

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
2805
وقت ندارم کار خونه و درس دارم

خب با همکلاسیات هر کدوم از خانوما خوبن برو بیرون یا برو کلاس خیاطی و بافتنی و اشپزی و نقاشی و..

کتاب بگیر بیشتر مطالعه کن 

لطفا یه سوره توحید بخون برای حاجت رواییم 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
وا عزیزم ی چیز میگیافامیلو ک نمیتونی به وجود بیاریولی میتونی از باشگاه و اینا دوست پیدا کنی ک رفت و ...

من اخلاقم جوریه بلد نیستم دوست پیدا کنم

شوهرم زیاد موافق باشگاه نیست منم خب تنبلم ده دقیقه ورزش کنم نفسم میگیره

یعنی برم باشگاه ثبت نام کنم ؟

خب تو هم سرگرمی داشته باش 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
عزیزم شوهزت نمیزاره تنهابیرون بری؟ اگه میزازه هودت برو بیرون بامادرشوهر و جاریات رقت و امد کن دورهمی ...

با مادرشوهر و جاری ها رفت و آمد داریم اما هر رو خونه همدیگه نیستیم 

شوهرمم دوس داره ولی رفت و آمد خانوادگی نمیکنن حالا من اصرار کنم فکر میکنن چرا میگم

2810